Last news in Fakti

26 Август, 2014 17:18 4 070 4

Тони Стораро с нов видеоклип

  • клип-
  • тони стораро-
  • зафирис мелас-
  • видеоклип

Дългоочакваният му дует със Зафирис Мелас - Приятели вече е факт и има заснето видео към песента

Дългоочакваният дует на Тони Стораро и Зафирис Мелас - „Приятели“ вече е факт и има заснет видеоклип, съобщиха от Diapason Records.

Певецът е особено доволен от общия проект със своя любим изпълнител Зафирис Мелас и няма търпение да чуе реакциите на феновете.

„Мисля, че се получи една много хубава песен, със стойностен текст, който разказва за истинските неща в живота - за любовта и приятелството. Вярвам, че много хора ще се открият в нея“, сподели Човека-глас.

„Надявам се песента и видеото да допаднат на почитателите на хубавата музика не само в България, но и в Гърция“, допълни още той.

Изпълнителите заложиха на парче по музика на турския композитор Adem Gümüşkaya. Текстът е дело на Дони Василева, a аранжиментът - на Даниел Ганев.

Записите на парчето са осъществени в популярното гръцко студио Lyricon, под вещото ръководство на Бабис Халкидис. В това студио са записвали едни от най-големите звезди на гръцката сцена и именно там са създадени множество хитове.

Лентата „Приятели“ е заснета на полуостров Халкидики в Гърция във формат 4K ULTRA HD. Режисурата е поверена на Front Line Cinema.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър

    3 1 Отговор
    Е тва е вече е новина с национално значение. Чалга до тотално оглупяване.
  • 2 Дошo

    0 2 Отговор
    Абе смешници, на кого му пука за Тони Стругаро?НЕ всички живеят във Филиповци все пак
  • 3 Кобрата

    1 0 Отговор
    Тони е богат ром, луди пари смъква с тези песни и клипове, така се прави
  • 4 цезар

    0 1 Отговор
    dvama alkoholici sednali na peikata i se oplakvat edin na dru.mi to taka e i v realnia jivot v bg,zabavno bi bilo,ako ne beshe tajno.no ina4e se vijda v klipa 4e toni si izkarva parite s pot,makar i ne po 4eloto samo...