Last news in Fakti

28 Август, 2014 15:07 3 464 3

Ник Кенън не понасял да прави секс с Марая Кери

  • марая кери-
  • ник кенън-
  • брак

Бащата на актьора направи скандални разкрития за брака на сина си

Бащата на Ник Кенън направи скандални разкрития за брака на сина си със супер звездата Марая Кери, съобщи „Дейли мейл“.

Преди няколко дни стана ясно, че 33-годишният актьор и водещ на шоуто „Америка търси талант“ ще прекрати брака си с 44-годишната певица. Двамата имат две общи деца, като до скоро поддържаха представата за примерни съпрузи. Оказва се обаче, че взаимоотношенията помежду им отдавна са били много обтегнати, като в крайна сметка чашата на търпението на Кенън преляла и той се изнесъл от техния общ дом.

Сега с няколко поста в социалната мрежа Facebook, неговият баща Джеймс направи няколко изключително скандални намеци за брака на своя син. Под формата на въпроси той заявява, че Марая Кери е била вманиечена по секса, а Ник не можел да понася дори да спи до нея, заради наднорменото й тегло и все по-залиняващ външен вид. Още по шокиращ е и фактът, че явно певицата е направила аборт, без да се съобрази с желанието на съпруга си.

„Да речем, че една жена е вманиечена по секса, а нейният съпруг дори не може да понася идеята да прави любов с нея. Какво този съпруг трябва да направи?

Да речем, че дадена жена е надебеляла със стотина килограма, а нейният съпруг харесва стегнати тела. Какво този мъж трябва да направи?

Да речем, че съпругът е казал на жена си да не прави аборт, а тя въпреки това го направи. Да речем, че съпругът иска 10 деца, а съпругата само 2. Какво този съпруг трябва да направи?“

Американските издание вече разпространиха и това, че Ник Кенън е сериозно притеснен за емоционалното състояние на Марая Кери, като въобще не е сигурен дали тя би могла да се грижи за техните деца. Към момента той се опитва да затопли взаимоотношенията си със своята бивша съпруга, надявайки се да постигнат споразумение за начина, по който ще се грижат за децата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай

    1 0 Отговор
    И кой го би по главата да се хваща с нея ?
  • 2 mitko mitov

    1 0 Отговор
    Сега ли е разбрал че не я понася след като имат и общи деца ?

    Коментиран от #3

  • 3 Змей Горянин

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "mitko mitov":

    Не сега, просто в момента, в който се е превърнала в четирикрилен гардероб с наставка, в статията го пише.