Last news in Fakti

28 Август, 2014 16:51 2 272 0

Брад Пит и Анджелина Джоли най-сетне се ожениха

  • брад пит-
  • анджелина джоли-
  • брак

Церемонията се е състояла във Франция

След години на дълго чакане звездната актьорска двойка на Холивуд Анджелина Джоли и Брад Пит най-сетне сключи брак, съобщи „Гардиън“.

Новината бе потвърдена от говорителя на двойката. Пит и Джоли са се венчали в малък параклис, намиращ се в близост до тяхното имение във Франция - Шато Миравал. На церемонията са присъствали всички 6 деца на семейството, както и група от близки семейни приятели. Двамата са решили да се оженят по време на краткия си престой във Франция, преди да заминат за Малта, където ще снимат третия режисьорски филм на Джоли.

Това е трети брак за 39-годишната Анджелина, която преди това бе женена за Били Боб Тортън и Джони Лий Милър. 50-годишният  Пит пък се жени за втори път, след брака си с Дженифър Анистън. Той и Анджелина се запознаха през 2005 г., по време на снимките на филма „Господин и госпожа Смит“. Те се сгодиха през 2012 г., като заедно отглеждат 6 деца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА