Last news in Fakti

29 Август, 2014 08:00 58 941 4

10 признака, по които да познаете, че жените флиртуват с вас

  • жени-
  • флирт-
  • жестове

Освен кавалерите, дамите са склонни на флирт с желаните от тях обекти

По-голямата част от живота на мъжете минава в това да изработват различни методи за успешни флиртове с привлекателните дами. Повечето от тях обаче даже не предполагат, че жените също им показват чрез различни жестове своя интерес към тях. Женските флиртове са доста по-дискретни и ненатрапчиви, но определено дават признаци за интерес. За това и datingfortodaysman.com ви предлага 10 основни начина, по които жените флиртуват с мъжете.

1. Тя ти се усмихва.

Когато една жена се интересува от един мъж, тя постоянно се опитва да привлече вниманието му с усмивка. Дори той да е в другия край на една стая, чрез широка усмивка насочена към него, тя се опитва непрестанно да привлече неговото внимание. Това е ярък знак при красивите жени, които в по-голямата част от живота си се опитват да отблъснат нежеланите натрапници. Когато упорито удостояват някого със своята усмивка обаче, това е безспорен знак, че го харесват.

2. Тя си играе със своята коса.

Когато мъж заговори някоя дама и тя започне да опипва връхчетата на косата си или да я отмята на страни, опитвайки се да разкрие лицето си, това е знак, че тя определено е привлечена. Чрез отмятането на косата жените опитват да си предадат възможно най-привлекателен вид и да привлекат вниманието на мъжа по определен начин.

3. Тя поддържа директен контакт с очи.

Когато жените са привлечени от някого те се опитват да поддържат продължителен контакт очи в очи. Така те изпитват вниманието на мъжете към тях. Ако някоя дама се взира във вас по-продължително, то тя преценява какво харесва във вас и дали е готова да започне връзка.

4. Тя се отделя от приятелите си.

Повечето жени знаят, че за мъжете е трудно да започнат разговор с тях, когато те са в компанията на своите приятели. За това те се опитват по някакъв начин да се отцепят от групата, искайки да предразположат обекта на своите желания да започне диалог. Това си е един вид стопяване на напрежението.

5. Тя се опитва да привлече вашето внимание.
Жените определено искат вниманието на харесваните от тях мъже. Това става по множество начини, като забавена походка, леки усмивки, когато мъжа преминава покрай тях и дори леко престорен смях на някои думи, които мъжът смята, че са забавни.

6. Тя обзема личното ви пространство.

Когато харесват някого, жените се опитват да неизменно близо до него. Това става чрез случайни застъпвания или пресичане на взаимен път.  Дамите се опитват да постигнат физическа близост, ограничавайки свободните пространства на мъжа и приближавайки го до себе си.

7. Тя търси разговор с вас.
Във възприятията на всички е останала мисълта, че мъжът е този, който трябва да инициира разговор с дадена дама. Когато жената открито започне диалог с някого, това ще рече, че тя е наистина привлечена.  Тя води разговора с открита усмивка и отворени въпроси, чрез които иска да разбере възможно най-много за обекта на своите желания.

8. Тя се опитва да привлече внимание към своите устни.
Жените знаят, че техните устни са най-страстната и изкусителна част от тялото им, която е видима. За това по време на флирт те постоянно ги извиват в предизвикателна усмивка или прокарват пръсти по тях, опитвайки се да събудят либидото на мъжа.

9. Тя прави комплименти.

Комплиментите са специалност на мъжете, като жените ги избягват, искайки да предизвикат внимание към себе си. Когато жената иска някого, тя е способна да се обърне към него с мили думи. Комплиментите, които жените отправят към мъжете са по-сдържани, като са отправени основно към техния интелект или начин на обличане. За външен вид те се насочват към определена част на тялото, най-често свързана с очите или лицето.

10. Тя ви докосва.

Когато жените наистина харесват някого, те не се свенят да го докоснат. Докосването от страна на някоя дама е сигурен знак за това, че тя е силно зинтригувана от някой кавалер и се опитва да установи възможно най-голяма степен на интимност. Продължителното докосване до ръката или допирането на крак в крак е знак, че най-вероятно ще последва целувка.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съгласен

    1 3 Отговор
    1, 3, 7, Напълно съм съгласен
  • 2 Симеон Тасев

    2 4 Отговор
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Okoto

    8 2 Отговор
    Като жена да кажа - абсолютно вярно! Особено ако си смела по природа.