Last news in Fakti

31 Август, 2014 15:21 3 025 0

Никол Шерцингер звучи с български народни ритми

  • x factor-
  • майкъл джексън-
  • мадона-
  • лейди гага-
  • саня армутлиева-
  • журито-
  • музикално шоу

Кандидати за X Factor танцуват като Майкъл Джексън, Мадона и Лейди Гага


Известната съдийка в британския X Factor Никол Шерцингер прозвуча с родни фолклорни мотиви. Точно това беше една от сензациите на провеждащия се в момента тренировъчен лагер на родния вариант на шоуто.

Кандидат, който беше впечатлил журито с народна музика, реши отново да заложи на изпитаната рецепта, като буквално преобрази песен на The Pussycat Dolls, вплитайки в нея народно звучене. Журито не остана безразлично към смелото решение, а напротив – импровизира със своя хореография по време на изпълнението. Ентусиазмът продължи и през паузата, когато дългогодишните народни танцьори Саня и Заки показаха няколко стъпки от сложни български хора. 

Именно танцът се оказа със сериозна тежест в оценките на журито по време на тренировъчния лагер. С помощта на хореографката Алекс, която се присъедини към журито, кандидатите трябваше да подготвят танц с елементи от изпълненията на звезди като Майкъл Джексън, Мадона и Лейди Гага. „Музикална кариера без двигателна култура и без танц няма“, беше категорична Саня Армутлиева. Танцовата надпревара повиши допълнително адреналина на участниците, които показаха, че са готови на всичко в името на място в отборите на менторите. Дори контузия и последвала я инжекция не спряха кандидат, явяващ се за трети път в шоуто, да се качи на сцената час по-късно за своето изпълнение.

Твърдо решени да стигнат до победата са и таланти, които не спират да опитват своя шанс в X Factor. „Имаме около 20 участници, които се явяват за втори път: някои от тях бяха кандидати миналата година, други са опитали през първия сезон и сега идват с нови сили. Не липсват и участници от други формати, които искат да се докажат именно на сцената на X Factor, защото знаят, че това е единственото музикално шоу у нас, което създава звезди”, коментира Влади Априлов, главен сценарист на предаването.    

Специален двоен епизод на X Factor ще бъде излъчен на 9 септември в ефира на Нова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА