Last news in Fakti

1 Септември, 2014 19:43 2 742 1

Странен претекст да ви свалят от самолета

  • самолет-
  • пътник-
  • миризма

Независимо дали сте платили няколкостотин евро, ако миришете лошо опасността да ви сваля от самолет е реална. Именно това се случи с френски гражданин от алжирски произход на парижко летище. Пътникът е бил помолен от стюардесата на слезе от самолет на American Airlines, тъй като част от екипажа и пътниците се оплакали от лошата миризма, която се разнася от него.

Отказът на пътника е принудило екипажа да прибегне до услугите на полицията на летището. По правило територията на пътническия самолет е тази, която представлява авиокомпанията. В случая става дума за американска авиокомпания и съответно пилотите имат право да свалят от самолета пътници независимо дали са граждани на САЩ или друга държава.

Французинът е подал жалба срещу авиокомпанията за дискриминационно отношение. По неговите думи той просто се възползвал от тестовете парфюми на Dior в Duty Free магазините. В крайна сметка се оказва, че истинската причина за свалянето на пътника са били визови проблеми. Повече подробности обаче не се уточняват, с претекст да не се уронва престижа на въпросното лице.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 maikel 260

    0 0 Отговор
    e v kraina smetka e svalen 6toto e smardial ili 6toto e bil grozen