2 Септември, 2014 13:47 4 528 0

5 подаръка, след които забравете за секс

  • подарък-
  • партньор-
  • секс

Да избереш подарък на любимата понякога е мисия невъзможна. В търсене на най-подходящия, често се стига до покупката на нещо банално, само и само за да се отбие номерът. Това обаче не е никак „здравословно” за връзката между партньорите, а понякога може и да останете „на сухо”. Експерти посочват 5-те подаръка, които е добре да избягвате, ако искате всичко между вас и любимата ви да върви гладко или най-малко да няма спънки в леглото.

1. Евтин шоколад

Добре помислете дали дамата на вашето сърце е заслужила белгийски шоколад или може да минете и с един „Сникерс”. От време на време може да си позволите и нещо по-скъпо. Дори бонбоните да са допълнение към основния подарък, отново заложете на нещо луксозно.

2. Подарък от магазин „Ку-Ку”

Макар твоите приятели да бъдат впечатлени от касичка под формата на дупе, вашата възлюбена едва ли ще се зарадва на подобен дар.

3. Еротична играчка

Когато жената разопакова подаръка, тя се надява, че мъжът на нейното сърце е обиколил поне половината град и е намерил нещо уникално за нея, а вибраторът или белезниците с розови пухчета определено не спадат към тази категория.

4. Евтино бельо

Искате да бъде ваша за 20 лева? Купете й кюлоти и не го мислете повече. Ако действително искате да я впечатлите то най-добрият вариант е ваучър от Victoria’s Secret. Може и да имате късмет с уцелването на цвета, но едва ли и с размера.

5. Подаръците на бившата

Подарили сте на бившата колие, но тя ви е го върнала след раздялата. Какво да го правите? Най-добре да го пробутате на новата. Ако обаче разбере, че бижуто в действителност е било на предишната ви приятелка, вероятността настоящата да остане в историята е много голяма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА