Last news in Fakti

3 Септември, 2014 08:00 3 364 1

10 страхотни идеи за първа среща

  • първа среща-
  • идеи-
  • любов

Първата среща може да е решаваща за евентуална връзка

Първата среща почти винаги е ключова за началото на една връзка, за това е много важно да изберете начин на провеждане, което едновременно да впечатли човека до вас, да го забавлява и да го накара да се чувства удобно. По тази причина и askmen.com ви дава 10 отлични идеи, за най-добрите начини за провеждане на първа среща.

Боулинг


Няма нищо по-добро от класиката. Боулингът е забавна игра, която може да се играе от абсолютно всеки. Освен това в залата може да пийнете или хапнете нещо. Така с човека до вас можете се съберете в много неформална среда, като в същото време се забавлявате. По този начин ще намалите стреса от идеята за първата среща, която ще проведете, докато си почивате.


Планина

Разходката в планината съчетава насладата от природата и спорта в едно. Този тип разходки могат да уединят двама души и да ги провокират към разнообразни разговори. Трябва да се каже, че това занимание е по-типично за мъжете. Така че, ако сте кавалер ще е добре първо да се поинтересувате дали дамата към която имате интерес харесва подобни изживявания. В крайна сметка има жени, за които ходенето по калните алеи в планината или гората може да е доста неприятно. За по романтични момичета обаче подобно нещо е прекрасно.

Аквариум

Големите аквариуми могат да направят една първа среща много интересна и нестандартна. Разходката между образците на различни морски животни е едновременно впечатляващо и релаксиращо.  Така може да разговаряте с половинката си спокойно, а атмосферата прави срещата наистина забавна.


Театър

Да посетите театър всъщност е доста по-оригинално от гледането на филм. В театъра атмосферата е някак много официална и изискана, което предразполага и двама ви да се облечете наистина добре и да се радвате на пълния си блясък. В театъра можете да комуникирате много по-добре, за разлика от затъмнената кино зала. Официалната атмосфера пък предава чувството за нещо наистина специално. Хората, които се интересуват от изкуство определено биха оценили подобно изживяване.


Голф

Това си е спорт, който за да практикувате не е нужно да сте особено атлетични. Освен това в него се съчетават забавлението и разходката сред природата. Ако дамата е неопитна в играта, кавалерът би могъл да се възползва от това, помагайки и в стойката при удара в стика и установявайки физически контакт. Естествено това е скъпо удоволствие, така че ще трябва да се подготвите много добре финансово за нето.


Художествена галерия

Това е изживяване, което може да ви обогати и сближи. Да разглеждаш произведения на изкуството е доста интимно изживяване, което може да е прекрасно да споделиш с друг човек. То определено би представило инициатора на срещата в една доста позитивна и нестандартна светлина. В галерията двама души могат да споделят своето вдъхновение, а с това и да се сближат.

Музика на живо

Музиката е основен фактор при всяка среща, като би било да е много приятно двама души да се уединят в малък клуб с музика на живо. Тук много важно ще е да нацелите общия си вкус. Някак ще е неудобно ако единият страшно много харесва метъл, а другият си пада по хип хоп. Ако искате нещата да са романтични, ще е добре да изберете по-закътано място, предлагащо леки и приятни изпълнения на живо, които да правят атмосферата още по-романтична.

Разходка в града

Много хора приемат своя роден град за даденост, но е невероятно по какъв начин неговите забележителности могат да бъдат преоткрити, ако ги разгледате с някой важен за вас човек. Всяко едно място във вашето населено място би могло да крие много спомени и емоции, които да са общи за двама души и които могат да ги сближат по невероятен начин.

Ледена пързалка

Изключително забавно и приятно изживяване. То почти винаги предразполага двама души към физическа близост, карайки ги да се забавляват по невероятен начин. Тук е важно поне единият да може да кара кънки, за да не стават контузии. Най-добре ще това да е кавалерът, тъй като докато се опитва да обучи своята дама, може да създаде у нея чувството за доверие и привързаност. Но дори и двамата да не могат да карат кънки, определено процесът по общо научаване ще е невероятно забавен, макар и вероятно леко болезнен. В този случай обаче първата ви среща може да остави у вас наистина много приятни и весели спомени.

Нестандартна кухня

Няма нищо по-класическо от това двама души да имат първа среща в някой ресторант. Може да разнообразите срещата си, ако отидете в ресторант, който предлага кухня, каквато преди това не сте опитвали. Добре е да не се отдавате на твърде ексцентрични експерименти, а да изберете нещо сигурно. Такова например са японската или корейската кухня. Естествено няма гаранция, че подобна храна ще се хареса и на двамата, но определено ще е забавно и разнообразно, докато я опитвате. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 VW голф

    0 0 Отговор
    Голф
    Какво по-хубаво от първа среща на задната седалка на 20 годишен ФВ Голф на някое забутано място посред нощ :D