Last news in Fakti

15 Септември, 2014 23:53 2 306 1

VIP Brother посрещна 15 съквартиранти в Образцовия дом

  • vip brother-
  • образцовия дом-
  • съквартиранти-
  • ники кънчев-
  • алекс сърчаджиева-
  • йорданка христова-
  • евгени минчев

Водещи на новия сезон на шоуто са Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева

Образцовият дом на VIP Brother отвори врати за 15 съквартиранти в новия сезон на шоуто, който стартира в понеделник по Нова. Водещите Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева посрещнаха първи певицата Йорданка Христова и лорд Евгени Минчев.

Естрадната икона призна, че това за нея е голям риск: „Рискувам авторитета си, рискувам да изгубя много от почитателите си”. Евгени Минчев пък призна, че не харесва сценарии и не се съобразява с тях. Йорданка Христова и Евгени Минчев получиха и първата си мисия - двамата са Политбюро и определят как останалите ще живеят в Къщата - в лукс или соц.

Кали или певицата, която не плаща данък обществено мнение, е третият Съквартирант, която ще обитава соц резиденцията. Сред обитателите са още актьорът Иво Аръков, професионалният танцьор Атанас Месечков и чаровната водеща Ели Гигова.

Скандалната тв водеща Албена Вулева също прекрачи прага на Образцовия дом. „Влизам във VIP Brother, защото всичките ми близки, приятели и роднини ми казаха да влизам, аз нямах това намерение, но ей така сега, за да им угодя и влизам”, обясни Вулева.

Осмият Съквартирант е певицата Камелия Тодорова, която заяви, че обича предизвикателствата и очаква именно това от Big Brother. В Къщата влезе още Ива Екимова - ПР аксперт, университетски преподавател и телевизионна водеща.

Образцовият дом на VIP Brother отвори врати и за Мис Плеймет 2013 Елена Кучкова. „Представям си, че първо мъжете ще ми се натискат, второ - жените ще злобеят и ще се опитат да ме изгонят. Но пък вярвам, че българските мъже ще гласуват за мен и определено ще стигна до финала”, отбеляза Елена Кучкова.

Следващият Съквартирант е певицата Камелия Воче, която определя себе си като горда,  импулсивна и отмъстителна в правилния момент. Обещава, че ще бъде жената, която ще набие Евгени Минчев, не защото я е нарекъл „музикалната готвачка”, а защото го заслужава.

Прага на Къщата прекрачи и Мартин Маринов, популярен заради титлата си Мистър България 2009. Той даде заявка в Къщата да бъде себе си. Съквартиранти са и шестата по красота в света Жени Калканджиева и Стефан Манов - Тачо, чийто брак е поставен пред съмнение заради изневяра. Какво предстои за връзката им, след като влязоха във VIP Brother ръка за ръка - предстои да видим в шоуто по Нова. В новия сезон зрителите ще видят и треньора на баскетболния отбор на Левски Тити Папазов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 наско стоилов

    0 0 Отговор
    Пълна отврат и геьове Не зная Данчето Христова една уважавана от всички ДАМА какво прави там Вместо да пратят тези милиони на бедстващите хора те демонстрират лукс охолство и най вече ПРОСТОТИЯ