16 Септември, 2014 12:47 2 913 1

Преслава Пейчева в международна колаборация

  • преслава пейчева-
  • международен проект-
  • среднощни хора-
  • midnight people

Българската певица Преслава Пейчева бе поканена да участва в международнa музикалнa колаборация, вдъхновена от песента й “Среднощни хора”.

Британският DJ Скот Уичело кани Преслава за съвместен проект, след като чува ремикса на летния й хит, дело на Радослав Бурлаков - DJ Burlak. Лейбълът на Скот Soulful Evolution е впечатлен от специфичния и запомнящ се тембър на певицата и я кани да запише версия на английски език. Заглавието е Midnight People, a текстът е на Кристина Вълчева (Кристина Нова).

Лейбълът продуцира и включва общо 6 ремикса на парчето. Сред диджеите в проекта са водещи европейски имена като: Джон Кан и Ърл Туту (Великобритания), Соулбридж и Джудо Пи (Италия) и Бурлак (България).  Ранните отзиви са от лейбълът Worx, както и от Майкъл Фосати (Spirit of House) –те дават своята положителна оценка още преди официалното представяне на проекта.

На 23 септември предстои излизането на Midnight People (оригиналните версии на български и английски, както и техните ремикси) на Острова, а на 7 октомври - онлайн и на международната сцена. Проектът е чест за певицата, не само защото лейбълът я представя като артист, а и предоставя възможност на нейна песен на български език да има живот и на европейската соул, фънк и хаус сцена.

Проектът ще бъде разпространен както в онлайн платформите за музика, така и в официалните канали на Soulful Evolution и топ европейските радиостанции.

Midnight People и всички ремикси може да чуете и на официалните страници на Преслава Пейчева в мрежата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор