Last news in Fakti

17 Септември, 2014 15:53 897 1

Зад кулисите на едно летище

  • летище-
  • софия-
  • служители-
  • изложба

Замисляли ли сте се някога какво всъщност се случва от момента, в който стъпите на едно летище, до излитането ви? Къде отива багажът ви? Кой се грижи за техническата изправност на самолета точно преди полет? На практика пътниците виждат една малка част от хората, които подготвят и реализират полета.

Целият процес и работа на служителите на летище „София” може да бъде видян в 115 фотоса. Автори на снимките, които се представят в изложба на столичния аеропорт, са Огнян Стефанов и Яне Голев. Те  показват нови моменти в обезпечаването на едно пътуване със самолет и разкриват, че удобният и сигурен полет зависи не само от професионалистите в пилотската кабина, а е резултат от работата на голям и добре синхронизиран механизъм от хора. „Приказка за Летище „София” с подобни средства и мащаби не е била разказвана досега, което я прави още по-атрактивна. Надяваме се, че чрез снимките успяхме да я разкажем добре” споделиха младите фотографи.

Изложбата беше открита на 16 септември, когато се навършват 77 години от официалното функциониране на летището като гражданско.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 краси

    0 0 Отговор
    каде са другите