18 Септември, 2014 13:17 968 0

Световна премиера на новия сингъл на PETIA

  • petia-
  • сингъл-
  • нов-
  • премиера

Your Love’s Bad For My Health е на пазара

PETIA, която живее в САЩ от 2009-та година е готова с дългоочаквания си нов сингъл „Your Love’s Bad For My Health”. Песента е в стил  електро-поп, записана е в Лондон, а по текста и музиката са работили Louise Mullenger и Leonidas Chantzaras – по-известен с продуцентския си псевдоним Freakchild, който има в актива си 17 платинени и 5 златни плочи в Европа и Азия.

Премиерата на сингъла е днес в най-големия глобален онлайн магазин за дигитално разпространение на музика iTunes, към който PETIA отдавна е пренасочила релийзите си като  продуцент и издател е собствената й музикална компания Max Music.

“Всяка жена е изживявала поне веднъж в живота си това, за което се пее в „Your Love’s Bad For My Health”, коментира вдъхновението за новата си песен PETIA и допълва: “На младите момичета, на които не се е случвало още - поне веднъж в живота им ще им се случи да бъдат с мъж, когото обичат, но той им изневерява с други жени или ги наранява с нещо. Посланието на песента е, че човек не трябва да наранява хората, които обича с нелоялност и изневери. А този, който е наранен, колкото и да обича, трябва да намери сили да си тръгне от връзката. Животът е най-ценното нещо и не трябва да го губим с хора, които не ценят това, което им даваме и сме готови да им дадем.”

Дотук PETIA има в дискографията си три албума и множество сингли с международно разпространение като тя е първият БГ артист, чийто видеоклип MTV завърта в ефира си през 1997-ма година. В същата песента й Good Times излиза на английския пазар, издадена от IMG Records. PETIA  живее в Лондон 12 години, където през 2002 завършва бакалавърска степен по “Комерсиална Музика  и Музикален Бизнес” в University of Westminster, а през 2004-та се дипломира с Магистратура по “Music Business Management”. 

Песни, композирани и изпълнени от нея са издавани в Англия, Испания, Италия и Америка.  Чарт успехите и видеоклиповете на синглите й “Runaway”, “Going Down” и “Obscenely Delicious” от последния й диск Runaway го правят най-успешния й албум до момента. 

От януари 2013 PETIA  живее в Бевърли Хилс, Калифорния,  където работи над нови музикални проекти и се фокусира над актьорската си кариера.

В момента PETIA подготвя видеоклипа към „Your Love’s Bad For My Health” като сценарият вече е готов, а режисьор ще бъде честият й колаборатор и легенда зад камерата Валери Милев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА