Last news in Fakti

22 Септември, 2014 15:12 2 836 2

Диляна Попова роди момченце

  • диляна попова-
  • момченце-
  • роди

Манекенката и бащата на бебето - Асен Блатечки, решили то да носи царското име Борил

Диляна Попова се сдоби с първото си дете в събота. Звездата от "Стъклен дом" стана майка на момченце, съобщиха от novinar.bg.

Манекенката и бащата на бебето - Асен Блатечки, решили то да носи царското име Борил. Детето тежи 3700 грама. Според близки на звездната двойка майката и бебето са добре, а бащата сияе от радост.

Борил се появи на бял свят само дни преди рождения ден на Диляна Попова на 24 септември. Той е второто дете на на Асен Блатечки, който има и дъщеря от бившата си половинка Катерина Горанова.

Диляна Попова и Блатечки разкриха публично връзката си през пролетта на 2014 г., като скоро след това стана ясно, че манекенката е бременна.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    1 2 Отговор
    ЧЕСТИТО
    ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО
  • 2 Буден

    1 2 Отговор
    Честито!Жив и здрав да е тоз юнак!