Last news in Fakti

23 Септември, 2014 11:38 13 971 16

Шокиращи признания на учасниците във ВИП Брадър

  • шокиращи-
  • признания-
  • учасниците-
  • вип брадър

В лайфа снощи, звездите разкриха пред зрителите за изнасилвания, злоупотреби с алкохол и секс за пари, които са били част от живота им

Лайфът на Вип Брадър, който беше излъчен снощи разбуни духовете покрай нашите ВИП-ове. В мисия за спечелване на седмичния си бюджет съквартирантите разкриха най-интимните си моменти и съкровени тайни.

Фолк певицата Кали сподели, че два пъти е ставала жертва на изнасилване.

Асен Месечков пък, на 20 години е преборил рака. Той призна в ефир и това, че е правил секс с мъже и с жени, но не е гей:

„Бил съм с мъже, бил съм и с жени“, каза Месечков и заяви, че вече е приключил с „разследването“ за себе си и иска семейство.

Йорданка Христова потвърди клюките, които упорито се въртяха за дъщеря й, за това че Ивана има връзка с бившата приятелка на певицата Люси Дяковска – Камелия. 

Мис Плеймейт Елена Кучкова също потвърди слуховете около себе си, че има връзка с политик. Той се занимавал с политика, но не бил в активна фаза. Мъжът до Кучкова също така бил и разведен.

Влади Въргала разказа, че има големи изпитания в семейството си. Той призна за проблемите си с алкохола и това, че се е борил с помощта на специалисти. Семейството му обаче е било плътно до него:

"Нищо не помагаше. Тогава открих силата на вярата и дадох обет, че няма да пия и пуша", разказа той. Въргала сподели още, че е имал сериозни финансови проблеми и, че обича жена си:

"Причината да вляза в предаването е, че я обичам", каза Въргала и сподели, че не е убеден, че ще е с нея до края на живота си.

Мистър България Мартин Мартинов уличи Жени Калканджиева в лъжа като призна, че е имал връзка с нея. Калканджиева категорично отричаше слуховете, че преди време е била с Мартинов.

„Бил съм с Жени“, каза моделът като добави, че е бил влюбен в нея и всички около тях са знаели за това включително и Тачо.

В любовния триъгълник между Калканджиева, Тачо и Зорница Линдарева, манекенката Линдарева призна, че има силиконови импланти в гърдите, които си е сложила преди 10 години, но едната й създавала проблеми и били за смяна. Зорница призна и това, че още изпитва чувства към Тачо с когото е имала фантастични интимни моменти. Той обаче не бил първият женен мъж в живота й.

Жени Калканджиева се разплака в ефира и призна, че е побесняла не заради секса между съпруга й и моделката, а защото Тачо е допуснал тя да научи за това от вестник.

"Ядосах се, защото научих последна, а трябваше да бъда първа", каза през сълзи Калканджиева.Тя разкри още, че е правила групов секс с участието на съпруга си. "Той трябва да спи и с други жени", смята Калканджиева.

Евгени Минчев призна, че е правил секс за пари и има 15 апартамента, от които поне един е купен с тези пари. Той обвини съквартирантите си, че не са искрени в признанията си.

Даже нападна приятелката си Йорданка Христова като я нарече „комунистическа певица“. Този скандал доведе до разваляне на отношенията в Политбюро, като и двамата след това взаимно се номинираха за изгонване от къщата.

На първите номинации, които се проведоха след седмичната мисия, 8 гласа за изгонване получи Зорница Линдарева, а Евгени Минчев - 6. Номинирани за изгонване бяха и Иво Аръков и Атанас Месечков.

Големият брат обаче реши те да не напускат веднага къщата, а да се върнат в трудово-възпитателното общежитие. Минчев пък беше спасен, защото е член на Политбюро и има имунитет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калканджиев

    9 1 Отговор
    ВИП=РАЗВРАТ!Това предаване трябва да бъде спряно от СЕМ.
    Въобще не ни интересуват проблемите на тези утайки !Обществото се нуждае от други ценности.
  • 2 ГОЧЮ

    7 1 Отговор
    не са УТАЙКИ! А ИЗМЕТ!

    Коментиран от #10

  • 3 гост

    5 1 Отговор
    по зле не може да бъде.порнография
  • 4 жж

    6 1 Отговор
    срам за България са тези предавания
  • 5 наско стоилов

    4 1 Отговор
    Подкрепям всички мнения до тук. Пълна отврат СРАМ СРАМ СРАМ . А можеха да дадат тези милиони на бедстващите. И това са ВИПОВЕ . Толкова са ЖАЛКИ.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ГАЗ 21

    2 1 Отговор
    Аз също подкрепям всички коментари по доло. Чудя се защо наистина СЕМ не направят нещо. Не съм се скъсал да гледам вип брадър ама след вчера си казах, че бях до тук.
  • 8 Симеон Тасев

    3 5 Отговор
    ПЪЛНА СГАН КОМУНИСТИЧЕСКИ К....И НАЙ ВЕЧЕ ТАЯ ЖЕНИ
  • 9 Симеон Тасев

    0 4 Отговор
  • 10 Калканджиев

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГОЧЮ":

    Прав си колега,в момента не намерих най точния израз ,но ти си го открил.
  • 11 Vasik Atanasova

    2 1 Отговор
    ДАЙТЕ ВИДЕО
  • 12 Гостът

    0 1 Отговор
    Аз пък за пръв път гледах Вип-бръдъра тъз година, разрира се не цялото предаване :) :) И се учудих как тези хора казаха тези истини. Противно на коментарите долу одобрявам напълно постъпката им !!
    Тоест гледъл съм за по-дълго брадъра 2-пъти - когато влезе парис Хилтън и снощи. Е снощи ми ареса повече !
  • 13 СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно

    2 1 Отговор
    Аз си пазя психиката от тази ТВ ПОМИЯ и не гледам П...рас Брадър
  • 14 обикновения човек

    1 0 Отговор
    Ако това е идеологията на ДЕМОКРАЦИЯТА Благодаря ,но такава демокрация с такива пропаднали ИДОЛИ .....не БЛАГОДАРЯ това не е моята БЪЛГАРИЯ.Всички са за боклука.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    НЕ ВЯРВАМ ЧЕ СА СИ ПРИЗНАЛИ ВСИЧКО
    АКО СА ИЗВЪРШИЛИ ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЩЕ ГИ ОПАНДИЗЯТ