23 Септември, 2014 15:31 7 111 3

Азис съблече Алисия

  • азис-
  • алисия-
  • съблече

Клипът към песента Хей, момиче може да се гледа от днес

Азис изненада с интригуващо видео, в което съблече Алисия. Видеото е към песента „Хей, момиче“, съобщиха от Diapazon Records. Клипът към проекта вече е факт и можете да гледате от днес.

В първия ден от есента певецът залага на баладата, включена в последния му албум Azis 2014, която още с появата си спечели сърцата на феновете.

Лентата, чиито режисьор е Людмил Иларионов-Люси, е заснета в семейната къща на футболиста Благой Георгиев и половинката му Христина, която е най-близката приятелка на Алисия. Снимките протекли много бързо.

„Искахме да бъдем по-истински, без излишна помпозност и ефекти“, обяснява замисъла на лентата Азис.

Той признава, че най-трудни били интимните  кадри, тъй като досега не е демонстрирал такава близост с никого на снимачния терен.

„Двамата с Алисия обаче се стегнахме и ги заснехме за 10 минути“, признава хитовият изпълнител.

По време на снимките неотлъчно до тях била и Христина, която ги наставлявала. Двамата изцяло й се доверили, защото имат пълна вяра в нейния усет за елегантност и чувство за естетика.

Емоции имало и по време на външните снимки, реализирани терасата. Изневиделица се появили множество пеперуди и хвърчащи буболечки, които едва не провалили кадрите.

След края на снимачния процес всички нямали търпение да седнат заедно и да се наприказват. Христина ги изненадала с домашно приготвени сандвичи, които всички опитали с удоволствие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Чалга фен

    1 0 Отговор
    Той тоз голяма звезда.Хитовия изпълнител!Къде сте ВЕ!!! МЕнтета!!!
    Има да махате коментари.... "Изневиделица се появили множество пеперуди и хвърчащи буболечки, които едва не провалили кадрите "
    е нормално..където има цигани там е пълно и с мухи ... :) успех с културата
  • 3 РОСЕН ВЕЛИНОВ

    1 0 Отговор
    Новина щеше да е ако някой я накара да се облече тая !?