Last news in Fakti

23 Септември, 2014 15:30 1 431 2

Крава с 6 крака се роди в Китай

  • крава-
  • крака-
  • китай

Тя е обект на огромен интерес от местните медии

Крава с шест крака се роди в Китай, съобщи „Мирър“.

Кравата се е родила с два допълнителни крайника, излизащи от нейния врат. Тя се е родила във ферма в китайската провинция Шандонг. Фермерът Джан Гонгзун разказва по случая:

„Отглеждах майката през последните 5 години. От тогава тя роди на 4 пъти, но никога не съм виждал нещо подобно. Не изглежда допълнителните крака да пречат на  движението на животното, но в същото време то не може и да ги движи. Всички започнаха да искат да видят кравата, след като един мой приятел публикува нейни снимки в интернет. Ежедневно тук пристигат тълпи от хора и десетки телевизионни екипи.“

Има твърдения, че мутацията се дължи на замърсяване в атмосферата. Ветеринари  обаче заявяват, че това е по-скоро резултат от абсорбация на близнаци в утробата. Това се случва когато зародишите сливати по-силния приема по-малкия.

Според лекарите е възможно допълнителните крайници да бъдат отстранени, стига те да не засягат важни нерви или кръвоносни съдове.  Гонгзун не е много положително настроен спрямо евентуална операция. Тя би спомогнала животното да бъде продадено, но той признава, че към момента получава оферти за много повече от нейната пазарна цена, от различни животински паркове. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 TODOR STOYANOV

    0 0 Отговор
    КАРВА СЕ РОДИЛА...БОЖЕ, БОЖЕЕЕ... БЕЗДАРНА РАБОТА МАЙНА!РАЖДА С ТЕЛЕНЦЕ ВЕ АВТОРЕ, ПОСЛЕ АКО Е ЖЕНСКО...СТАВА КРАВА! КРАВА С ШЕСТ КРАКА И БИГ С ДВА...ХОЯ
  • 2 Ivo Angelov

    0 0 Отговор
    повече крака, повече месо за китайчето, че те са много и трудно се изхранват