Last news in Fakti

23 Септември, 2014 18:20 1 398 0

Ресторант привлича клиенти с опиат в супата

  • наркотик-
  • мак-
  • супа-
  • китай

Полицията в китайския град Янан арестува собственика на ресторант, който е добавял в супите частици опиумен мак. С помощта на „подправката” той се е опитвал да привлече клиенти, пише в свои материал вестник South China Morning Post, цитиран от ИТАР-ТАСС.

За практиката на ресторанта се разбира съвсем случайно. Един от редовните клиенти на заведението – Лу, е спрян от полицията и теста за наркотици, който се оказва положителен. Мъжът отказва да поеме вината, като упорито твърди, че никога в живота си не е приемал наркотични вещества. Въпреки това той е арестуван. Лу предполага, че проблемът може да се крие в храната и моли своето семейство да опитат от блюдата на ресторанта. Направените след това тестове за наркотици се оказват положителни.

Задържаният собственик на заведението е признал пред полицията, че е купил 2 килограма опиумен мак, от който добавя в супите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА