Last news in Fakti

30 Септември, 2014 17:11 1 903 2

Корейка взе книжка от 960-тия път

  • книжка-
  • изпит-
  • корея

Жителката на Южна Корея Чха, след като почти всеки ден от 2005 г. досега е полагала шофьорски изпит, най-накрая получава свидетелство за управление на МПС на рекордния ... 960-ти път. Сега тя планира да си купи малка, добре поддържана кола.

Преди да вземе книжка 69-годишната Чха е полагала 950 пъти теоретичната част и 10 пъти практическата. Упоритостта на корейката се дължи на факта, че колата й трябва за работата. Тя се занимава с продажбата на хранителни продукти и такива за почистване на дома и за целта до момента е ползвала ръчна количка. Автомобилът ще й помогне също така да посещава по-често децата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ддд

    0 0 Отговор
    Защо не се е пробвала у нас?
  • 2 Иван Господинов

    0 0 Отговор
    да пази господ