Last news in Fakti

1 Октомври, 2014 10:16 880 1

"Изгарям" е новият сингъл на Георги Христов

  • георги христов-
  • изгарям-
  • сингъл-
  • нов

Парчето се завърта премиерно в националния радиоефир днес

Георги Христов отбеляза Деня на музиката 1 октомври с взривяващ нов сингъл „Изгарям”. Той е огън, пожар и взрив. Парчето се завърта премиерно в националния радиоефир днес. Скоро по телевизиите ще тръгне и видеото към песента.

Композицията е с модерно денс звучене, което я прави изключително подходяща и за клубовете и дискотеките. Музиката и аранжиментът са дело на Димитър Гетов, а текстът - на Катя Близнакова и Георги Христов. Записът е осъществен в DG Studio. Продуцент на проекта е Георги Христов.

„Изгарям” е пилотният сингъл от нов албум, върху който Георги Христов работи и който ще представи на галаконцерта си на 26 ноември в зала 1 на НДК.

Галаконцертът в София е част от Националното турне Георги Христов 2014, в рамките на което певецът се срещна с публиката си в Каварна, Варна, Пловдив и Бургас.

Есенният лъч на тура ще стартира на 14 октомври с концерт в Плевен в театъра „Иван Радоев”. На 23 октомври Русе ще посрещне Георги Христов в новата многофункционална зала „Канев Център”.

Градовете и датите на следващите концерти на певеца ще бъдат обявявани своевременно на официалната страница на артиста в социалната мрежа Facebook.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валерия Енева

    0 0 Отговор
    Готино свежарско парче!