Last news in Fakti

22 Октомври, 2014 10:32 1 031 0

Тейлър Суифт си нае охрана заради заплахи от фенове

  • тейлър суифт-
  • охрана-
  • заплахи

През последната година певицата получи серия от телефонни заплахи

Американската певица Тейлър Суифт се принуди да си наеме охранители, след като получи серия от заплашителни съобщения, съобщи „Мирър“.

През последната година певицата е получила няколко заплахи по телефона от непознати.  Поради това и тя се е принудила да наеме няколко бодигарда, които да я предпазят от евентуални атаки на вманиачени фенове.

„Дълго време обмислях идеята да си наема охрана, тъй като наистина държа на нормалността. Харесва ми идеята да шофирам сама. Не съм го правила от шест години, защото постоянно в моя дом или в дома на майка ми пристигат заплахи от хора, които искат да ме убият, отвлекат или направо да се оженят за мен. Това е странна и тъжна част от моя живот. Аз обаче не искам да съм уплашена. Не искам да се плаша докато ходя по улиците. Когато имам сигурност това не се случва.“

По-рано през тази година съдът издаде ограничителна заповед срещу Тимъти Суит. Той е фен на певицата, който е бил сигурен, че някога тя му е била съпруга и постоянно я е атакувал с гневни писма и телефонни обаждания. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА