Last news in Fakti

23 Октомври, 2014 07:37 33 896 12

10 причини, заради които жените не желаят да правят секс

  • причини-
  • жени-
  • секс

Една от причините е липса на разнообразие при половия акт

Всеизвестно е, че мъжете в по-голяма част от времето си жадуват за полов акт. Не точно така обаче стоят нещата с жените. Има периоди, в които една дама може наистина да се е отказала от секса, което може да повлияе зле на живота й, особено ако е семейна. За това и ivillage.com ни предлага 10 причини, заради които една жена не иска да прави секс.

Искате да сте жена за пример

Много дами до толкова се вманиачават в ролята си на добри момичета, че се чувстват виновни, когато извършват полов акт. Всяка по-различна молба от сексуален характер на техния партньор те са склонни да приемат с негативизъм и неудобство. Този тип жени постоянно се грижат за собствения си позитивен имидж и са склонни чисто психически да развият неудобство от секса. В един момент те трябва да приемат, че сексът е напълно нормална част от техния живот, която няма как да промени тяхната цялостна същност.

Мислите за това как изглеждате, а не как се чувствате

Жените са суетни по природа, като удоволствието от секса за тях е изключително зависимо от тяхното възприятие за собствения им външен вид. В моментите, в които те не се чувстват привлекателни, те сякаш вярват, че не задоволяват своя партньор. Така те биха могли да развият комплекс за външния си вид, който да ограничава тяхната сексуалност. Този проблем може да бъде преодолян най-вече чрез помощта на мъжете, които трябва да накарат половинките си да вярват, че наистина ги харесват и че са неотразими в техните очи.

Не пробвате нови неща

Ако една жена прави секс по един и същ начин всеки път, тя е способна да се отегчи до болка от самия процес, което да отнеме удоволствието, което тя изпитва по време на акта. За това е важно дамите постоянно да изискват разнообразие от своите партньори. Точно различните неща са способни да поддържат огъня в една сексуална връзка. Ако тях ги няма, то страстта може много бързо да угасне и жената да изгуби интерес към сексуалния акт.


Не говорите за това какво искате

Много жени се чувстват изключително неудобно да споделят сексуалните си желания пред своите партньори. За това и те са зависими от мъжките сексуални капризи. Когато не получава това, от което има нужда, една жена започва да се чувства неудовлетворена и губи сексуалното си желание. За това е важно всяка дама да може да комуникира с мъжа до себе си и да му обяснява от какво има нужда към момента.


Страхувате се, че не правите нещата по правилния начин

Много жени се влияят от разказите на свои приятели или от нещата, които виждат по филмите и в един момент започват да вярват, че са неспособни да правят секс по правилния начин. Това бързо може да всее в тях комплекси, които да убият всякакво сексуално желание. За това е много важно дамите да не се влияят по никакъв начин от това, което са чули от трети страни. По време на сексуалния акт те трябва да се отдадат изцяло на своето удоволствие и да не се влияят от нищо странично.

Взимате хапчета или антидепресанти

Има определен вид медикаменти, които чисто химически са способни да подтиснат либидото на една жена. За това ако взимате специфични лекарства като успокоителни или приспивателни е добре да се консултирате за вашия лекар за ефекта, който те могат да имат върху вас.

Чувствате се задължени да почувствате удоволствие

Много жени чувстват натиск по време на акта, за това, че трябва да усетят удоволствие. Често те се тревожат, че могат да обидят своя партньор ако не изпитат физически екстаз. Това всява напрежение в самите тях, а така те няма как да се насладят на самия акт. По този начин нещата често стигат до перманентно подтискане на либидото.

Отегчени сте от вашия партньор

При по-дълготрайните връзки жените често започват да чувстват еднообразие и скука в отношенията. Това неизменно се отразява на тяхното сексуално желание. За дамите е наистина важно да чувстват страстта в една връзка. За това е и важно една двойка винаги да се преоткрива и да се изненадва с нови неща. Така е много по-трудно страстта да изчезне.

Страх ви е

Има жени, които не са правили секс и изпитват страх от самия акт, тъй като първият път при тях често може да е обвързан с известна физическа болка. Този факт може създаде психически задръжки при част от дамите. Тук решението е жената просто да убеди сама себе си, че няма нищо страшно в сексуалния акт и че неудобството от първия път може да доведе до много прекрасни моменти в последствие.

Приемате го като задължение

Има мъже, които не спират да натякват на половинките си за своите сексуални нужди. При тях всеки разговор цели да докара нещата до леглото, което може да накара една жена да започне да възприема секса като някакво досадно задължение. В момента, в който приемеш нещо като задължение е невъзможно да изпиташ удоволствие от него и се чудиш как да го избегнеш. За това е важно по някой път мъжете просто да оставят своите жени сами да почувстват нуждата от секс. Това само ще стимулира тяхното либидо.
 


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гоуст

    11 2 Отговор
    Син към баща:
    - тате, къде има виагра за жени?
    - в бижутерията сине!
  • 2 той

    2 3 Отговор
    пропуснали са перманентното главоболие и неплатените сметки
    и.......,но явно тази статия е за други географски ширини.....
  • 3 swd

    1 0 Отговор
    tezi kafence s smetana li 6te si pravqt
  • 4 Симеон Тасев

    2 1 Отговор
    надали е така просто жените са си мани само пари искат
  • 5 жужо петров

    2 0 Отговор
    жена с пари е като луд с картечница
  • 6 мъж

    2 1 Отговор
    В частност, някои от нещата са наистина верни, особено в началото на статията. Но остааааналото, е просто хвърляне прах в очите на баламурниците - мъже, които не знаят въобще за какво става дума. Една трета от жените са откровени лесбийки, полу-такива или студенокръвни русалки. И ако сте нормален мъж, такава просто ще ви съсипе живота. Бягайте далече от такива "жени".
  • 7 Краси

    3 1 Отговор
    Жени. Искат това, искат онова, били чувствителни към еди си какво и тъй като мъжът е ЧОВЕК и си има свойте проблеми не винаги е в състояние да угоди. Ами близко е времето, когато ще им направят робот, които ще пере, чисти, готви, пазарува и най-важното, няма да слиза от тях. Възниква един въпрос. Жената ЧОВЕК ли е, след като гледа по този начин към партньора си?
  • 8 ЧОВЕК

    1 0 Отговор
    И В БИБЛИЯТА ПИШЕ "НАПРЕД ВЪРВЯХА ХОРАТА, А СЛЕД ТЯХ ЖЕНИТЕ
    И ДЕЦАТА".
    А ПЪК В СРЪБСКИЯ ЕЗИК "COVEK" Е ЧОВЕК А "JENA" СИ Е ЖЕНА:)))
  • 9 мацка

    1 3 Отговор
    Типични коментари на празноглави мъже! Все жените са ви виновни! Погледнете първо себе си- не изненадвате с нищо жените си, не им дарявате нежност и внимание, а искате да ви обичат и да изпитват желание за секс, как да стане това! Вие работите и жените също, на всичкото отгоре перем, чистим, готвим, гладим, гледаме децата, търпим лошото ви поведение и ви подкрепяме във всичко, което правите, за да се чувствате вие "човеци", докато много от вас се оплаквате колко ви тормозят "змиите". ЗАСРАМЕТЕ СЕ! Всяка жена е повече човек от 20 мъже взети в едно!
  • 10 emko

    1 0 Отговор
    i vupreki vdi4ko bez jeni ne mojem
  • 11 Gentleman

    3 0 Отговор
    За да има джентълмени са нужни дами.
    Или не можеш да очакваш отношение като към принцеса, когато си проста.
    Лично аз не желая жените да работят. Гладни кариеристки, готови на всичко за да се издигат нагоре, за да имат парички за солариумче и да си го слагат "луксозно" с тоз и оня по курорти. А децата на страната циганките им ги раждат.
    Тази еманципация е узурпирала много професии като "женски".
    А за някои работи се изискват топки - като в правораздаването например
    За да не оставя впечатление на женомразец, ще кажа, че липсата на казарма също допринася за увеличаването на "женски полови органи" сред мъжкото съсловие.
    В заключение обичайте се, оправяйте се, за да не ви се налага да ви "оправя" друг.
    Peace!
  • 12 lucia

    0 0 Отговор
    Добър ден на всички, щастлив съм, че тук споделям свидетелството си за това колко съм щастлив по отношение на здравословните ми проблеми Диагностицирани са ми рак години назад. моя лекар ми каза, че шансовете ми за оцеляване са малко, че имам малко време на планетата Земя бях объркан не знам какво да правя. така, че един мой приятел ми каза за великолепна заклинателка колко е добър той. Свързах се с него чрез електронната му поща и му казах какво се случва с мен, той каза, че ще съм добре всичко, което трябва да направя е да му вярвам и да му се доверявам, така че го направих. Аз му вярвам и направих всичко, което той ме помоли да направя без колебание, така същата тази седмица ми беше казано от Великата лапола да отида за медицински преглед още веднъж, което направих, въпреки че бях уплашен Да бъдеш диагностициран със същото заболяване. Щастлив съм да ти кажа, че съм свободен от рак и имам повече живот да живея на тази планета, радостта ми не познава граници. Аз съм здрав живота ми и живота на моето семейство много благодарен на голямата lapola и обещавам да споделя моя опит с целия world.please Искам да con го тактически той е надежден и надежден.Помогнете му, ако имате някакви сърцераздирателни ситуации от всякакъв вид OK.direct контакт с него са както следва.Е-мейл: [email protected] или whatsap / му се обади на +2349034970099