Last news in Fakti

23 Октомври, 2014 13:28 1 312 1

Фолкаджийката Вероника загатна за нов проект

  • фолкаджийката-
  • вероника-
  • загатна-
  • проект

В страницата си във Фейсбук певицата сподели две снимки, озаглавени: Очаквайте скоро!

Поп-фолк изпълнителката Вероника загатна за нов проект. Днес в официална си Фейсбук страница, певицата изявяваща се и като дизайнер сподели два бекстейдж кадъра, които анонсира с думите „Очаквайте скоро“.

Вероника е позната на многобройните почитатели на поп-фолка  у нас като една от най-хитовите изпълнителки от най-добрите години на жанра. Преди известно време певицата разкри, че се разделя с музикалната сцена.

За никого обаче не е тайна, че тя и до днес не е прекратила музикалните си изяви. Изпълнителката често е сред най-желаните гости за ретро партита у нас. Какво подготвя Вероника, да очакваме ли нов музикален проект от нея или нещо друго все още остава загадка.

От няколко години Вероника е собственик на модна марка и вече се грижи не само за доброто настроение на хората, а и за перфектния им външен вид. Наскоро тя представи най-новата си колекция. Тя е подвластна на черния цвят.

Марката има за цел да наложи своя визия и да пише с разпознаваем почерк – почерк, показващ отношение към клиента.  Бунтарски стил, небрежна елегантност, свобода на движенията, желанието за вечен млад дух и индивидуалност, това е посоката, която следва и най-новата колекция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър

    1 0 Отговор
    Впечатляващо важна новина.