Last news in Fakti

24 Октомври, 2014 11:03 3 698 0

Виктор Самсонов и Ива и Нора напуснаха X Factor

  • виктор самсонов-
  • ива и нора-
  • ива-
  • нора-
  • напуснаха-
  • x factor

Ренета и триото Sweet 16 също събраха малък зрителски вот, но менторите им избраха да продължат

"Искам аз да напусна X Factor“, с тези думи Заки посрещна изпитанието да посочи кой да си тръгне от неговия отбор - Нора и Ива или групата Sweet 16 в епизода нa шоуто снощи по Нова телевизия. Менторът реши да се раздели с Ива и Нора, давайки шанс на взривоопасното трио да продължи напред.

"Мисля, че тази година и двете имаме по-голяма победа“, каза през сълзи Нора и специално благодари на своята баба, пропътувала хиляди километри, за да дойде да я подкрепи в залата

"Никога не съм чувствал така България!“, бяха думите на манекена Виктор Самсонов, който не успя да запази своето място в отбора на Любо след неубедителното си изпълнение на Лени Кравиц. Именно участието му в шоуто бе основната причина да се завърне в родината си чак от Банкок.

Вечерта на Групите и 25+ отново показа, че тази година подборът на кандидати е безкомпромисен. Истински фурор предизвика излизането на 4U, които изпълниха „Заедно“ на Любо Киров, Орлин Павлов и Графа.

"Виждам как мечтата ми за истинска boy банда на сцената на X Factor се сбъдва“, сподели Заки.

"Вие сте по-добри дори от дует Авеню“ – с този комплимент пък той се обърна към братята Иво и Пламен.

Пънк версията на "Ближи си сладоледа“ на Георги Бенчев отново го утвърди като мега стабилен и мега забавен, а емоционалното изпълнение на Атанас Ловчинов на „Hello” на Лайнъл Ричи разчувства както журито, така и съпругата му в залата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА