Last news in Fakti

24 Октомври, 2014 14:37 2 696 0

Славена в опасна игра с баскетболист

  • славена-
  • опасна-
  • игра-
  • баскетболист

Певицата дебютира като автор на музика и текст

Славена е готова да представи своята нова песен „Опасни играчки“, която е по нейна музика и текст. Видеото към актуалния проект на изпълнителката се върти от днес.

Русото изкушение на Diapason Records за първи път се изявява като композитор и текстописец.

„Отдавна имах идеята за тази песен и може би досега не съм имала смелостта да я направя. Ето, че времето да представя своята авторска композиция дойде и съм доволна от това, което се получи. Разбира се, трябва да отправя огромните си благодарности към Теодор Ташев, който направи този страхотен аранжимент“, сподели изпълнителката.

„Благодаря и на моя продуцент Ненчо Касъмов, който ми гласува доверие и ми позволи да заложа на своя песен по моя музика и текст“, каза още тя.

Славена засне лентата с режисьора Иво Гергинов и екипа на Николай Скерлев. В клипа певицата си партнира с баскетболиста и фитнес модел Антонио Николов.

„Той се справи перфектно с ролята, която му бяхме поверили. Държа се като истински професионалист с богат опит пред камерата по време на индивидуалните си сцени, както и в тези, в които двамата сме в непосредствена близост“, довери още изпълнителката.

Освен горещите сцени с Антонио, в част от кадрите във видеото Славена е обсипана с дъжд от диаманти.

„Това ми е любимата визия. Получи се много красиво и ефектно. Надявам се да допадне и на публиката“, каза още чаровната блондинка.

Гримът във видеото „Опасни играчки“ е дело на Бони, а косите – на Орлин Митрев.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА