Last news in Fakti

24 Октомври, 2014 16:15 3 788 0

Лейди Гага всеки ден взима хапчета срещу психически проблеми

  • лейди гага-
  • проблеми-
  • хапчета

Певицата призна, че през 2013 г. е страдала от дълбока депресия

Лейди Гага призна, че всеки ден взима хапчета срещу психически проблеми, съобщи „Мирър“.

Наскоро певицата призна, че в края на 2013 г. е страдала от дълбока депресия . Сега по време на свой концерт в Лондон тя заяви, че всеки ден взима медикаменти, с които да се пребори с психичните си проблеми.

По време на шоуто Гага прочете писмо от свой фен, който й признава, че обмисля самоубийство, но че в нейната музика намира успокоение. След това певицата заяви:
„Всеки ден взимам медикаменти срещу психически разтройства и депресия и не се чувствам зле от това.“

През миналия месец Лейди Гага призна, че е обмисляла да спре с музикалната си кариера. Тя е променила мнението си след като джаз легендата Тони Бенет й е предложил да запишат общ албум.

„Преди шест месеца въобще не знаех дали искам да продължа да пея. Всеки ден казвам на Тони, че той ми спаси живота.  Не искам да споменавам имена, но когато стане дума за много пари има хора, които започват да се възползват от теб. Това, че си помогнал на даден артист не значи, че трябва да се възползваш от нето.

Чувствах се гневна, цинична и носих с със себе си тази дълбока тъга. Повече не исках да се боря. Чувствай се така сякаш умирам, бях изгубила своята светлина. Депресията не отнема таланта ти, а просто те затруднява да го преоткриеш. Научих, че моята самота не може да убие това, което е важно за мен. Имам късмет, че успях да намеря отново малко светлина в моя живот.“
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА