Last news in Fakti

31 Октомври, 2014 09:26 1 133 0

Станимир напусна X Factor

  • станимир-
  • напусна-
  • x factor

Мария Илиева му обеща дует

„Аз съм на линия да направя дует с него”, с тези думи Мария Илиева изпрати един от най-силните финалисти в своя отбор - „вокалният майстор” Станимир.

В първата нощ на елиминациите, той се изправи в директна битка със съотборника си Траян, но не успя да я спечели и така напусна сцената на X Factor.

„Този избор на публиката е парадоксален. Тези момчета са едни от най-добрите вокалисти на предаването”, бяха думите на Саня. Като „абсурдна елиминация” пък определи ситуацията Заки. Въпреки всеобщата си изненада от вота на публиката обаче, съдиите категорично дадоха своя глас на Траян. Саня, Заки и Любо бяха единодушни, че именно той е успял да ги развълнува, а Любо нарече представянето му „емоционален шамар”.

В първата вечер на елиминациите Станимир и Траян се оказаха с най-нисък вот, съобщиха от Нова телевизия. Те трябваше да изпълнят по една специално подготвена песен, която да запази мястото им в шоуто. Станимир се спря на Apologize на One Republic, а Траян изправи публиката на крака с изпълнение на Alleluyah.

Сред изненадите на вечерта беше гостуването на Жана Бергендорф.

„Изживявам своята мечта! Пожелавам на участниците да вярват в мечтите си и да не забравят защо са тук, а именно заради тях!”, сподели огнената изпълнителка.

Тя представи английската версия на дебютния си сингъл „Самурай”, летейки над сцената, а малко по-късно, заедно с рапъра Кристо представиха новото си парче „Зная как”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА