1 Ноември, 2014 12:26 1 236 1

Жерар Депардийо снимка филм в Пловдив

  • жерар депардийо

Известният творец ще снима филм за самотата в старостта и куража да се спаси едно прасе от трапезата

Френската кинозвезда Жерар Депардийо вече е в Пловдив. В петък вечерта легендата на киното се появи в елитния хотел "Империал" под тепетата, а по същото време там се провеждаше Общото годишно събрание на съдиите. Магистратите го забелязаха, когато бяха в кратка почивка между две лекции, съобщиха от marica.bg.

Първоначално те не повярваха на очите си, когато го видяха да пие кафе на външната тераса на хотела. После звездата се качи до стаята си, за да си вземе сакото. Магистратите извадиха мобилни телефони да го снимат на излизане от асансьора. Депардийо се качи в черен автомобил и отпътува, вероятно за да вечеря в центъра на Пловдив.

Депардийо ще снима филм в пловдивското село Калояново. Първите кадри на лентата с работно заглавие "Le Voyage" ще се завъртят през ноември, а действието се развива през 70-те години на миналия век в малко селце. Там времето сякаш е спряло, къщите са запуснати, домакинствата бедни, колите стари, хората тъжни.

"Le Voyage" разказва историята на възрастен мъж на име Ваня, който живее самотно след загубата на любимата си жена. За да разнообразят и направят по-цветен деня му, близките решават да го изненадат с домашен любимец, но вместо куче му подаряват прасе. След първоначална съпротива Ваня обиква животното и разговаря с него като с най-близък приятел, но всичко се обърква, когато семейството решава, че Симпи трябва да бъде изяден. За да спаси новия си другар, старецът пали стария си трабант и тръгва на чудновато пътешествие през бензиностанции, цигански табуни, изоставени селски къщи, площади, кръчми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Plovdiv

    0 0 Отговор
    Добре, че "Империал" е от старата генерация постройки, та асансьорите му са достатъчно широки...