Last news in Fakti

24 Ноември, 2014 14:42 2 996 6

Папараци заснеха френския президент с любовницата му

  • франсоа оланд-
  • любовницата-
  • жюли гайе-
  • елисейския дворец-
  • заснеха-
  • валери трирвильор

Вероятно в обкръжението на държавния глава Франсоа Оланд има къртица

Френското лъскаво списание „Воаси“ публикува снимка, доказваща, че държавният глава Франсоа Оланд продължава да се среща с актрисата Жюли Гайе и то в Елисейския дворец. Снимката очевидно не е била направена с помощта на безпилотен самолет, така че за скандала са заподозрени служителите в президентската резиденция. Те са били старателно разпитани.

„Воаси“ пише, че снимката само потвърждава онова, което всички знаят. Актрисата стана причина президентът да се раздели с предишната си партньорка, журналистката Валери Трирвильор. От началото на връзката си Оланд и Гайе никога не са се появявали заедно публично, но тя нощува поне няколко нощи седмично в резиденцията на държавния глава.

Очевидно в обкръжението на Оланд има „къртица“, коментира „Експрес“. Кадърът от слънчев есенен ден е от строго охранявана и достъпна за изключително малък брой хора територия. Следователите предполагат, че фотографът се е намирал в жилищното крило, което означава, че под подозрение са 12-те служители в резиденцията, включително охраната.

Персоналът там се подбира с изключителна прецизност, така че е трудно човек да си представи, че някой от тях е направил компрометиращата снимка. Ако се потвърди, че терасата, на която президентът закусва, може да бъде фотографирана някъде отвън, това ще създаде сериозни проблеми на службите за сигурност.

Според сп. „Гала“, кадърът може да е дело и на някой от гостите в сградата. Вероятно е снимано със смартфон и не от професионален фотограф.

Самият Оланд вече призна: „Ние не можем да контролираме всичко“. Пред „Паризиен“ той заявява, че не иска историята да се раздухва. 

Тази седмица Трирвильор ще представи в Лондон английското издание на мемоарите си „Благодаря за тези моменти“, с които тя твърди, че не иска да отмъсти на президента, а е разказала за върховете и спадовете в тяхната любовна история с цел психотерапия.

Социалистът Оланд досега никога не се е женил. През лятото някои медии обявиха, че той има намерение да узакони отношенията си с Гайе в деня на своя 60-годишен юбилей – 12 август. Държавният глава обаче опроверга тези съобщения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аз

    0 0 Отговор
    .ати коцкарите тея французи,па и италианците същата работа
  • 2 mediator37

    0 0 Отговор
    Тя, милата грозничка, ама нали е млада...

    Коментиран от #3, #5

  • 3 tuzarya

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "mediator37":

    Ха ха! Той пък голям красавец!
  • 4 Коча

    0 0 Отговор
    Друса млада слива
  • 5 Набор на Оланд

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "mediator37":

    Чак пък "грозничка"! Много си е добре и Коча много вярно го е написал. Я ти като станеш на 60 ще видиш как све що е до 45 ще ти се види готино. Аз вече минах през тази фаза и макар да го осъзнавам не мога да го избягна. Вкусовете се менят с времето, пък и да знаеш на тази възраст ако не ти е дебел портфейлът 30 годишните те поздравяват със "здравей чичо".
  • 6 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    И ТОЙ Е ЧОВЕК