Last news in Fakti

25 Ноември, 2014 12:02, обновена 25 Ноември, 2014 12:06 2 117 0

Амбър Хард може да зареже Джони Деп

  • амбър хард-
  • джони деп-
  • годеж-
  • раздяла

Джони се качи пиян на сцената на Холивудските кино награди

Трудни времена могат да настъпят за Джони Деп в скоро време, отбелязва вестник "Ню Йорк дейли мейл". Наскоро Джони се качи пиян на сцената на Холивудските кино награди, като дори връчи и статуетка.

След странното и очевидно нетрезво представяне на актьора на холивудските филмови награди, таблоидите подхванаха слуха, че годеницата му Амбър Хърд е била толкова отвратена от поведението на любимия си,  че е готова да прекрати годежа им и да го зареже.

"Амбър не можа да повярва, че Джони така се е изложил", издава блъзък приятел на 28-годишната актриса за новия брой на списание "Стар". "Това й се отразява наистина зле и тя не е щастлива от връзката им."

"Амбър и Джони вече имат доста сериозни отношения. Тя познава и се грижи за децата му, но скоро може и да го зареже", признава друга близка на Хард.

Актрисата, която сега се опитва да изгради сериозна кино кариера, била на мнение, че скандалното поведение на 51-годишния й годеник може да й попречи в това начинание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА