Last news in Fakti

25 Ноември, 2014 13:38 1 392 0

Кейти Пери ще пее на "Супербоул"

  • кейти пери-
  • супербоул-
  • пее

Събитието ще се състои на 1-ви февруари, следващата година

Кейти Пери е певицата, която ще пее на полувремето на „Супербоул“ догодина, съобщи „Ю Ес Ей тудей“.

Новината бе потвърдена от Националната футболна лига на САЩ, след като през последните седмици непрестанно се спекулираше, че именно американската певица ще е звездата, която ще забавлява публиката на финалния мач от първенството по американски футбол.

„Супербоул“ се счита за най-гледаното спортно и телевизионно събитие в САЩ и за едно от най-гледаните събития в целия свят. Смята се, че за всеки изпълнител е огромно признание да пее по време на полувремето. През годините това са правили супер звезди като Майкъл Джексън, Мадона, U2, Джъстин Тимбърлейк и Аеросмит. За последен път тази чест бе оказана на Бруно Марс тази година.

Финалният мач от  Националната футболна лига ще се проведе на 1-ви февруари в Глендейл, Аризона. През миналата година той бе наблюдаван 112.2 млн. души.  През вчерашния ден Кейти Пери спечели три статуетки от Американските музикални награди. В своя „Twitter” тя коментира това по следния начин:

„3 Американски музикални награди и „Супербоул“?!  Неотдавна свирих на китара по улиците на Санта Барбара за 20 кинта на ден и едно авокадо. Ех, живот!“


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА