Last news in Fakti

26 Ноември, 2014 12:24 5 147 2

Китаеца: Връзката с Азис бе пиар стратегия и нужда от пари

  • китаеца-
  • връзката-
  • big brother-
  • пиар-
  • пари

Моите приятели и роднини знаеха, имах отношения с жена и тя знаеше, разказа той

Ники Китаеца проговори за връзката си с Азис и 4-годишния театър, в който му се е наложило да играе съпруг на Краля на фолка. В епизода на Big Brother снощи, той се оправда, че когато е млад човек допуска грешки и обясни, че го е направил, защото е израснал само с майка си и брат си и е трябвало да се грижи за тях. Китаеца каза, че и сега не би отказал да стане шофьор на Азис.

„Когато ме взе за работа, бях на 19-20 години“, обясни той.

„Човек, когато е млад допуска грешки. Аз съм израснал в нормално семейство, което не е имало големи финансови възможности. Когато ми се отдаде възможност нямаше как да откажа и започнах работа при Васко. След това нещо започнаха да ме забелязват хора. Питаха откъде е това момче, какъв е“, разказа той.

Докато са се прибирали от участие с Азис, певецът го е попитал дали иска да се снимат за списание, на което ще пише, че са гаджета.

„Така се случиха нещата. Просто се бях хванал на хорото и трябваше да го изиграя докрай. След време разбрах, че не показвам себе си. Около 4 години поддържахме тази лъжа", каза още той.

"После станах все по-полулярен и двамата започвахме да се изнервяме. Не ми се позволяваше да излизам с приятели, с партньор, към който имам сексуален интерес, защото щях да разваля пиара. Накрая спечелих 100 000 от "Сделка или не" и тези пари ми помогнаха да си тръгна. Тогава той може би се почувства предаден, но му казах, че съм на 23 години и имам нужда да живея живота, който аз искам ", разказа Китаеца.

"До този момент давах всичко на моето семейство и не бях спестил никакви пари. Но вече имах нужда да живея друг живот. Жертвах себе си в името на семейството си, живях живота на чуждия човек, продадох достойнството си", разказа Китаеца

Ники е категоричен, че сексуалната му ориентация винаги е била правилна, а цялата връзка с Васко се гради на пиар стратегия и нужда от пари.

„Моите приятели и роднини знаеха, имах отношения с жена и тя знаеше", продължи с признанието Китаеца.

Китаеца изрази съжаление, че е изгубил приятелството на Азис.

„Той е много добър, а това се среща рядко. Има меркантилност в него и желание за слава и пари и това при него минава границата. Той има нужда от нови изживявания постоянно. Би минал през всичко, за да постигне целите си. Ние не контактувахме две години след като си тръгнах. След това, когато малкия се роди, той дойде да го види. Зарадва му се и се разплака. Това е момент, който никога няма да забравя. Видях, че наистина се радва на това, че гушна моето дете", искрено сподели Ники.

"Ще обясня всичко това на сина си така, че да може да го разбере. Сега е твърде малък, като порасне ще му разкажа. Малко или много, когато си мъж, искаш повечето хора да знаят, че си мъж. Поуката ми е, че човек винаги трябва да бъде себе си, да търси работата, която ще му хареса и да бъде щастлив", завърши изповедта си Китаеца.

След изповедта му Big Brother предложи на Ники да възвърне топлата вода, 100% от бюджета, завивките и да осигури обилна вечеря по случай именния ден на Катето, само ако избръсне брадата си. Той отказа и каза, че няма да прави компромиси със себе си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дошo

    0 1 Отговор
    Ехехехе няма да ни заблудиш ей пендьо.Азис те порИ като риба няколко години и сега си пуснал брада да се правиш на мъж ама няма кой да ти се върже
  • 2 nikis72

    0 1 Отговор
    нали знаеш че бой и е..не не се връща.не се прави на ощипана мома