Last news in Fakti

26 Ноември, 2014 14:23 1 207 1

Лейди Гага: Елтън Джон спаси живота ми

  • лейди гага-
  • елтън джон-
  • спаси

Певицата признава, че е имала много тежки периоди в своята зависимост към наркотиците

Американската певица Лейди Гага призна, че Елтън Джон буквално е спасил нейния живот, докато тя се е борила със своята зависимост към наркотиците, съобщи „Мирър“.

Звездата признава, че е преминала през доста тежки периоди в своята зависимост и че именно съветите  на британската легенда са й помогнали да преодолее проблемите. Лейди Гага е кръстница на сина на Елтън Джон. Той даде сериозен тласък на нейната кариера, като я покани да подгрява концертите му по време на турнето през 2009 г.

„Доста е объркващо, когато си приятел с хора, които са имали проблеми с наркотиците, каквито е имал Елтън.  Той обаче успя да ме вкара в правилния път. Постоянно ми повтаряше, че пуша твърде много марихуана и ми даваше съвети. Той ме спаси.“

Пред „Сън“ певицата признава, че е разбрала, че има нужда от помощ, след като за малко не провалила сватбата на брата на своето гадже Тейлър Кини.

„Бях пияна и напушена и взех, че заспах на предната морава по време на церемонията. Това беше специален момент и трябва да си огромен глупак, за да го прецакаш по такъв начин. Чувствах се така, сякаш не ми е останал какъвто и да е разум. Сега, когато се сещам за това, се смея, но наистина съжалявам за тази си глупост".

Лейди Гага разкрива, че в момента е в период на рехабилитация и че все още се бори със своята зависимост.

„Сега съм чиста. Понякога. Невинаги. Само когато съм на сцената...“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    ЖАБА