19 Декември, 2014 12:12 2 139 0

Необичайна животинска празнична трапеза (видео)

  • видео-
  • кучета-
  • котка-
  • празници-
  • коледа

3 кучета и една котка празнуват Коледа

Всичко започна с видео на куче, което яде с човешки ръце, публикувано в YouTube. След известно време сайтът за видео споделяне бе пълен с кучета, облечени в пуловери и човешки ръце, които ядат, пишат, свирят на пиано и какво ли още не.

Следващото видео обаче може да засрами всички тях взети заедно.

Една американска компания за храни за домашни любимци, която се гордее с пресните си продукти в храната, е направила невероятна празнична реклама.

13 кучета и една котка се присъединят към празничната трапеза, за да отпразнуват началото на ваканционния сезон с вкусна храна ... и всичко това с човешките ръце.

Вижте видеото по-долу:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА