Last news in Fakti

20 Декември, 2014 17:00 4 076 2

Аръков, Тачо и Назарян купонясват с Глория

  • иво аръков-
  • тачо-
  • армен назарян-
  • глория-
  • елитен клуб

Партито мина без Жени Калканджиева, която сега е под пара заради конкурса Мис България

Звезди от спорта и хайлайфа огряха снощи елитен столичен клуб, където участие имаше примата на поп фолка Глория. С гранд дамата на най-популярния жанр там стартира маратонът от празнични концерти, който в събота продължава с Мария и Азис, на Коледа – с Галена, а навръх Нова година – с Преслава.
 
Олимпийският шампион от Игрите в Атланта и Сидни Армен Назарян се оказа голям почитател на Глория. Натурализираният бивш състезател по борба бе сред първите гости на клуба и с нетърпение дочака началото на участието на звездата.
 
В разгара на купона в нощното заведение се появиха и звездите от „ВИП Брадър” Иво Аръков и Стефан Манов-Тачо. Те пристигнаха в комплект, но се присъединиха към голяма компания. На актьора не му липсваше дамско внимание, докато Тачо кротко си купонясваше.
 
До края на вечерта на партито не се появи Жени Калканджиева, която сега е под пара заради конкурса „Мис България”. Сред публиката бе дошла да аплодира любимата си фолк звезда и една от претендентките за короната от последния конкурс – Велина Узунова.
 
Иначе концертът на Глория премина под бурните аплодисменти на препълнения клуб, в който своето предколедно парти празнуваха и телевизионерите от „България ON AIR”. Някои от тях дори се оказаха доста гласовити и Гло за кратко им предостъпи микрофона си. Купонът привърши чак на заранта, а звездата на вечерта изпълни няколко пъти новата си песен „Криле”.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 galaxy

    2 0 Отговор
    Утайката на България, наречена "хайлайф". И между другото: Ама въобще не ни интересуват какво и къде го правят.
  • 2 байо

    2 0 Отговор
    Ех,без малко да изпусна тая топ новина.Ама добре,че я прочетох,вече спокойно мога да си го преместя в другия крачол.