23 Януари, 2015 09:07 15 501 1

Не е това, което си мислите, че виждате

  • bazar.bg-
  • подарък

Едва ли има някой, който да не е искал поне веднъж да се избъзика с колега или пък роднина. Откъде обаче да се намерят обаче подходящите „предмети” за реализиране на налудничавата цел? Единият вариант е „Ку-Ку” магазина. Но дали си заслужава усилията да губите част от ценното си време за такова нещо? По-лесният вариант е докато сте пред компютъра да изберете нещо от интернет, което ще ви бъде доставено на място. Добра идея за подобни интересни „подаръци” е сайтът за безплатни обяви bazar.bg.

Една от идеите, които може да почерпите от там е да подарите червило на страстен пушач. Може би се питат какво общо има червилото с пушенето? Отговорът е, че запалката е скрита в дамския аксесоар. Цената й е само 7 лв. и се предлага както метална в три цвята – златно, сребърно и тъмно сиво, така и пластмасова.

За любителите на алкохола подходящ подарък е каска. Целта й не е да предпази злоупотребилият със спиртните напитки да не си удари главата докато се лъкатуши към дома, а напротив – на каските има място за поставяне на две напитки и шнурчета, с които вашият приятел може да си пие бирата без да му се налага да държи бутилките в ръка. Цената на практичния уред е 19 лв.

Подходящ подарък за колегата, който е в стрес и го пренася върху вас, е този медальон против стрес и напрежение. Само срещу 10 лв. може да придадете спокойна атмосфера в офиса. Положителното влияние на медальона със скаларна енергия е открито преди векове и се използва в Япония за успокояване и хармонизиране на общия тонус на тялото. Изграден е от пресована лава и е зареден с над 2500 отрицателни йони, които постоянно балансират естествените енергийни потоци на тялото.

Ако медальонът не помогне за смъкване на нервното напрежение, може да приложите един стар и изпитан метод – малко алкохол за отпускане. Важно е обаче не само съдържанието, но и опаковката. Една ръчно декорирана бутилка ще остави добри спомени у този, на когото я подарявате. Стойността й е 20 лв. Съдържанието й е висококачествено шампанско „Чо Чо Сан Мискет”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Philip

    4 0 Отговор
    Много евтина реклама...