Last news in Fakti

25 Януари, 2015 13:25 5 383 0

Седмичен хороскоп: Човек е или жертва на съдбата, или неин господар

  • седмичен-
  • хороскоп-
  • прогноза-
  • татяна янковска

Астрологична прогноза на Татяна Янковска за периода 25-31 януари

Тайнствени афери прогнозира за периода от 25 до 31 януари астрологът Татяна Янковска от magicmind-bg.com.

“Има приливи и отливи в живота на хората и ако се използват приливите, те довеждат до щастието” – казал го е Уилям Шекспир. Ретроградната фаза на Меркурий може да се каже, че е “време на отлив”. Този, който се опита да стартира мащабен проект, може да потвърди колко прав е бил Шекспир.

Човек е или жертва на Съдбата, или неин Господар. По този въпрос няма неутрално положение.
Кои са господари на Съдбата? Тези, които отлично и навреме са осъзнали, че целият живот и цялото съществуване във Вселената се изявяват в цикли. В природата има периодичност, на която се подчинява и работата на сърцето, и смяната на деня и нощта, и спокойното и царствено движение на планетите.
В живота на всеки човек също има периодичност, която управлява и фазите на Успех, Подем и Вдъхновение, и периодите, съпътствани от затруднения, усложнения или провали.

Да, човек е свободен фактор в смисъла, в който и най-ентусиазирания привърженик на тази идея би искал да вярва. Свободен, но в какво? Свободен е в Избора между едно вдъхновение и друго изкушение. Най-вече е Свободен да избира дали да работи в хармония с Вселенския закон за Ритъма, който в конкретния случай формира ретроградната фаза на Меркурий.
Тази ретроградна фаза е подходяща за Преосмисляне на нещата.
Това време не е подходящо за стартиране на Нови Идеи...

Самата ретроградна фаза има два стадия. Първият стадий, продължаващ до 30 януари 2015 включително, е особено дезорганизиращ.

Нека да изясним нещата още веднъж: Периодът на ретроградния Меркурий продължава до 11 февруари 2015, като неговите ефекти ще са особено силни до 30 януари 2015 година.
С други думи - конкретно седмицата от 25 до 31 януари 2015, ще е време, когато и най-добре подготвените планове може да дерайлират, когато графиците, разписанията, социологическите проучвания и прогнози може да отиват на вятъра, когато техниката отказва в най-ключовия момент и когато се хвърля сянка на съмнение върху възможността за осъществяване на най-съкровени мечти.

Това е време на отлив, когато недоразуменията, дефектите и отказът на електрониката рязко се увеличава, а заедно с това рязко се повишава ръстът на недоверието между хората.
Бизнес ежедневието може да изглежда забавено и възпрепятствано, затънало в объркване и тревога.
Въпреки че легендарната способност на ретроградния Меркурий да предизвиква объркване и хаос, да ни засипва с изобилие от технически засечки и неизправности, загуби на документи, вещи, да предизвиква всякакви забавяния, съмнения и пречки, е добре проучена и навреме оповестена по всякакви видове медии, шегите на ретроградния Меркури никога не спират да хващат повечето от нас неподготвени.

Независимо, че сме информирани за възможността за тези дребни (а понякога и не толкова дребни) неудобства, (за които тайно се надяваме, че точно на нас ще ни се разминат), често изпадаме в стрес и безпокойство. Това може да се случи с пълна сила през периода 25-31 януари 2015, когато действат и други, достатъчно сложни астроконфигурации.

Иначе казано - тази седмица, особено в понеделник, 26 януари, отчасти във вторник, 27 януари и в петък, 30 януари могат да се появят сериозни спънки, препятствия, недоверия, недоразумения и внезапни, необясними “като гръм от ясно небе” събития!

Ясно е, че пътуванията и шофирането през посочения период (реално през цялата седмица), изискват повишено внимание към техническата изправност на превозните средства и съобразяване на скоростта със състоянието на пътната настилка и пътната обстановка.

Звездите предупреждават, че в понеделник деловите контакти ще са усложнени и могат сериозно да влошат и задълбочат недоверието и взаимните упреци, особено ако всеки от спорещите държи да докаже своята правота, вместо да се търсят тези позиции, по които има съгласие.

Ако в един момент се почувстваме толкова огорчени от несправедливите упреци на шефове, познати, приятели и решим да напуснем работа, хвърляйки предизвикателно оставка, ефектът ще е неблагоприятен, защото може да възникнат още по-големи житейски усложнения!

Наистина, изправяйки се лице в лице с трудностите, може да се почувстваме така, сякаш тичаме в подвижни пясъци... Към каквото и да се устремим през този период, може да изглежда така, сякаш целта става все по-недостижима и се отдръпва в далечината. Това е доста обезкуражаващо, нали...
А дали е така?! Дали ограниченията, които срещаме по житейския си път по време на ретроградния Меркурий (от 21 януари до 11 февруари 2015) не са израз на Божествана Защита...
Може би Пречките, които срещаме сега по Пътя си и роптаем срещу тях, може би те са израз на Благословия, която не само ни отваря очите за неща, хора и събития, но тази Благословия ни предпазва от действия, които биха могли да не са най-правилните, особено за перспективите на Нашето Бъдеще...

Накратко – периодът от 25 до 31 януари 2015 може да се окаже сложен.
Като в някакви тайнствени афери - когато работите не вървят както трябва, когато изглежда, че всичко е против нас, когато се чувстваме притиснати от всички страни, когато Небето е сиво и мрачно и не можем да видим поне един Светъл Лъч - това може да означава и следното: това е времето да проявим Характера си и да покажем, от какво сме направени. Ако има нещо Диамантено у нас, трудностите и изпитанията ще го изкарат наяве.
Мярката за нашите способности и таланти не е това, което обстоятелствата ще ни позволят да извършим, а онова, което ще извършим по спокоен и обмислен начин – и напук на трудностите, и в хармония с изискванията на ретроградния Меркурий, който ни “говори” с думите на поета и мъдреца Руми: “Повтарях Ви отново и отново – върнете се към вътрешния мир! ...” и добавя – “а сега да бъдем тихи. Нека помълчим. Така може да чуем как Той говори тайно в нощта”.

Тайната на щастието по време на ретроградния Меркурий (а и не само тогава), е да видим всички чудеса на света, да бъдем в кипежа на живота и същевременно да сме съсредоточени в храма на Душата си, водени от Вътрешната Светлина на Духа!

Още астротенденции за всяка зодия може да видите във видеоканал goldenraycollection


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА