25 Януари, 2015 15:53 1 253 0

Риана пусна песен с Пол Макартни и Кание Уест

  • риана-
  • пол макартни-
  • кание уест-
  • сингъл-
  • four five seconds-
  • албум

Four Five Seconds е първи сингъл от бъдещия нов албум на перлата от Барбадос

Риана пусна първия сингъл Four Five Seconds от своя бъдещ нов албум, съобщи „Гардиън“. В записа на композицията се включиха сър Пол Макартни, рапърът Кание Уест и продуцентът и хип-хоп изпълнител Ty Dolla $ign. Бившият член на „Бийтълс“ обаче не участва с гласа си, а само с китарни сола.

Парчето стана достъпно в iTunes в нощта на 25 януари. На обложката на сингъла музикантите са в джинсови якета, а певицата от Барбадос е без обичайния си екстравагантен грим.

Датата на излизане и названието на новия албум още не са обявени, но се очаква, че в него ще има и други звездни колаборации.

Four Five Seconds е поредна съвместна работа на сър Пол и Кание. Първата - композицията Only One, беше посветена на дъщеричката на рапъра. Ty Dolla $ign в интервю за „Билборд“ издаде, че клипът към песента е бил заснет по-рано и че тя сигурно ще влезе и в албума на Кание Уест.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА