Last news in Fakti

26 Януари, 2015 14:55 1 486 0

Георги Бенчев стана татко

  • георги бенчев-
  • стана-
  • татко

С гордост мога да се похваля, че вчера се роди малкият ни спартанец. Благодаря много на майка му, която беше един истински герой и се справи с нелеката (3.690кг.; 54см) задача, написа в социалната мрежа певецът

В неделя сутринта „мегастабилният” Георги Бенчев стана и мегастабилен татко.

С пост в своя facebook профил Георги оповести новината за раждането на „малкия спартанец“, добавяйки: „Оооооуууу йееее.... С гордост мога да се похваля, че вчера се роди малкият ни спартанец. Благодаря много на майка му, която беше един истински герой и се справи с нелеката (3.690кг.; 54см) задача…“.   

Освен несравнимото щастие обаче, днес Бенчев ще трябва да пресъздаде и другата емоционална крайност, защото довечера, в 20 ч., еуфория и меланхолия ще се редуват на сцената на X Factor, съобщиха от шоуто.

Младият татко ще внесе истински смут за изпълнението си на „Обсебен” на Стенли – счупени монитори и останки от клавиатури ще бъдат част от сценичното му представяне. Истинска жабешка лудост пък ще обземе братята Иво и Пламен – облечени в шарени пижами, двамата ще направят най-забавното си изпълнение на песента на „Джанго Зе“. Рокаджията Славин ще сложи перука и пола, за да се превъплъти във фронтмена на една от най-великите групи в музикалната история – The Queen, и песента I Want to Break Free.

На фона на екзотични палми Михаела ще донесе лятно настроение с Shakira и футболния химн Waka Waka, а другият претендент от отбора на Саня – Невена Пейкова, ще даде воля на силни любовни емоции с рок баладата Always, която този път ще прозвучи в акомпанимента на роял.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА