Last news in Fakti

26 Февруари, 2015 10:58 19 606 5

Виктория Сикрет се раздели с още един Ангел

  • дауцен крус-
  • модели-
  • виктория сикрет

Дауцен Крус сваля крилата си и напуска редиците на световно известната марка

Виктория Сикрет загуби два ключови Ангела.

След напускането на красивата новодошла Карли Клос и ветеранката  Дауцен Крус сваля крилата си и напуска редиците на световно известната марка, пише „Бизнес Инсайдър“.

Носят се слухове, че и още ангели могат да последват примера на двете си бивши колежки.

Да бъдеш модел на Виктория Сикрет е пословично трудно и преди време накара бившия ангел Миранда Кар да остави работата си по други проекти.

Клос замина да учи в Нюйоркския университет, докато Крус съобщи, че има други по-печеливши възможности в Европа, съобщава изданието „Пейдж сикс“.

Крус ще спре работата си с компанията през декември, защото й е било направено "по-добро бизнес предложение".

Според творческия директор на компанията Ед Разек не е имало конфликт между манекенката и марката и развалянето на договора е преминало без конфликти и враждебност. Разек добави, че Дауцен е "една от най-зашеметяващо красивите човешки същества на планетата" и е човек, който той обича и уважава.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пипалот

    0 0 Отговор
    СКУКА
  • 2 БамБам

    0 0 Отговор
    Ще си намерят друг ангел...
  • 3 Stoich

    1 0 Отговор
    Аман от неграмотни журналисти. Научете се как се произнася името на каката!
  • 4 Дошo

    0 0 Отговор
    Еййй живи да ги ожалиш тия моми бе.Много трудно да си ангел на Виктория Сикрет.Това да се кълчиш по гащи на подиума напрво къртовски труд.Ще се изгърбят мадамите още малко.И мани другото ами им пречи на ПРОЕКТИТЕ.ПРОЕКТИТЕ ей ПРОЕКТИТЕ.ПРоекти правят та пушек се вдига от развойна дейност по ПРОЕКТИТЕ на мадамите със скъпи гащи.

    Коментиран от #5

  • 5 бай брадър

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дошo":

    Сигурен съм че не им е никак лесно, като се има предвид че стоят гладни през цялото време за да не качат някое излишно кило. Този бизнес е отврат и експлоатацията на момичетата е брутална. Хич не бих се сменил с тях. Да не говорим че за разлика от другите професии където трупането на опит води до издигане в йерархията и т.н., тук с минаването на годините изчезва най-важния им капитал - едната хубост, и все по-трудно си намират работа..