Last news in Fakti

26 Февруари, 2015 14:28 2 845 0

Провали се опитът да извадят дъщерята на Уитни от кома

  • боби кристина-
  • дъщерята-
  • уитни хюстън-
  • конвулсии-
  • гърч-
  • ник гордън-
  • боби браун-
  • вана-
  • кома

Боби Кристина получила гърчове при спиране на медикаментите

Дъщерята на Уитни Хюстън – 21-годишната Боби Кристина Браун, бе изведена от изкуствената кома, в която се намираше от няколко седмици, но заради силните конвулсии лекарите бяха принудени отново да я върнат в това състояние, съобщи сп. „Пийпъл“. Тя е получила гърчове при постепенното спиране на препаратите, поддържащи я в изкуствена кома в болницата Neuro Critical Care в Атланта, разказал е пред изданието един от родствениците на момичето. Бащата на момичето – певецът Боби Браун, не бил на себе си поради неуспеха на процедурата.

На 31 януари Боби Кристина беше намерена в безсъзнание, паднала по очи в пълната с вода вана в дома й в Розуел, Джорджия. Заради отока на главния мозък лекарите я въведоха в състояние на медицинска кома, но още тогава казаха, че няма надежда за възстановяването й. По-късно бе съобщено, че по желание на близките й тя ще бъде изключена от животоподдържащата апаратура на 11 февруари – датата на смъртта на нейната майка, която преди 3 години също бе открита мъртва в пълна вана с вода в хотелската й стая. Те обаче опровергаха информацията, заявявайки, че продължават да се молят и да се надяват.

Причините за случилото се с Боби Кристина засега са неясни. Полицията разследва версии за злоупотреба с наркотици, нещастен случай, опит за самоубийство, както и насилие поради подозрителни обстоятелства, свързани с нейния доведен брат и граждански съпруг Ник Гордън. Според свидетелства на общ приятел, посетил дома им във фаталната вечер, 25-годишният Ник почиствал петна от кръв. Именно двамата открили момичето в банята минути по-късно. По лицето и устата на Гордън имало множество синини и травми, но приятелят му обяснил, че те били получени при опитите да окажат първа помощ на Боби Кристина.

Боби Кристина Браун е единствена наследница на певицата Уитни Хюстън, която й е завещала цялото си състояние, възлизащо според различни източници на 13-115 млн. долара. Докато тя навърши 35 години обаче парите са под разпореждането на леля й Мериън Пат Хюстън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА