Last news in Fakti

2 Март, 2015 16:29 1 994 5

Пътничка заплашва стюардеса с електрошок

  • самолет-
  • електрошок-
  • стюардеса

С няколко часа е закъснял полетът Владивосток-Москва след като пътничка отказала да изключи мобилния си телефон. Жената, която е летяла със своето дете, не само не се съобразила с молбата на екипажа, но извадила и електрошок и започнала да заплашва стюардесата с него. Неадекватните действия на пътничката предизвикали хаос в салон. Командирът на самолета бил принуден да се върне от пистата за излитане и да извика полиция. Властите на реда свалили нарушителя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kofti

    0 0 Отговор
    Made in Russia...
  • 2 кода от картинка

    0 0 Отговор
    Нещо не вдявам, няма как да са я допуснали в самолета с електрошок, точно пък руснаците без никакви угризения те събличат на голо и стискай палците на краката ако са решили да те "проверят". Летя из цяла Русия редовно и съм със златна карта от събрани мили, та много добре знам как се проверява преди полет. Това е доста парфюмирано, за да стане новина. Ако е вярно, то вече има безработен шеф на летището, заради небрежност!

    Коментиран от #4

  • 3 глк

    0 0 Отговор
    Глупости на таркалета.
  • 4 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "кода от картинка":

    Въздушните растояния в Русия не се ли мерят с километри, какви са тези мили ?
  • 5 Владислав Димитров

    0 0 Отговор
    Тая си е включила фенерчето на телефона, а те са помислили, че е електрошокер.