5 Март, 2015 15:56 2 903 0

Българските банди Help Me Jones и Mytrip ще подгреят Lamb

  • help me jones-
  • mytrip-
  • lamb-
  • подгреят

След концерта британското трип-хоп дуо ще се подписват върху продадени дискове и тениски, така че всеки фен ще има възможността да се докосне отблизо до тяхната неописуема енергия

На любимия празник на всички жени, преди отнасящото изпълнение на Lamb, всички присъстващи фенове ще могат да се насладят на едни от най-интересните съвременни български музикални проекти. Електронната банда Help Me Jones и ембиънт музикалният проект Mytrip ще се появят на сцената на Студио „Орфей“, за да подготвят загадъчната атмосфера за предстоящото живо изпълнение на Lamb.

Help Me Jones е този „ню уейв“ музикален проект, инспириран от 80-те, започнат преди няколко години от музикалния продуцент Константин Тимошенко и българския режисьор, поет и актьор Марий Росен.

Help Me Jones е свободна колаборация между музикант и поет, която използва минималистични музикални подходи. Силно повлияни от музиката на 80-те, техният стил е смесица между синтпоп, ню уейв и диско. Тяхната музика е привлекателна и разнообразна – веднъж е електронна и весела, другият път е лирична и омайваща.

Mytrip съществува на границата между атмосферния ембиънт, концептуалността на аудио експериментите и масивите от звук на агресивната инструментална музика. Проектът в дело на електро-акустичния композитор, импровизатор и саунд арт лектор – Ангел Симитчиев, който излиза от рамките на класическите студийни и „живи“ колаборации, като се занимава и с театър, танц, късометражно кино и арт инсталации.

След концерта британското трип-хоп дуо ще се подписват върху продадени дискове и тениски, така че всеки фен ще има възможността да се докосне отблизо до тяхната неописуема енергия.

 

Вратите  ще отворят врати в 19:30 часа, а първият лайв започва в 20:15 часа.

Билети на цена 40 лв. само в магазин Яко /Граф Игнатиев 43/. Онлайн и Станадартни билети на цена 45 лв. в мрежата на Eventim.bg


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА