Last news in Fakti

27 Март, 2015 21:00 16 795 2

Да заложим на сигурно

  • обяви-
  • bazar.bg-
  • секс-
  • пари

Сексът и парите са сред нещата, от които човек най-много се вълнува. Затова каквото и да купите или подарите в тези две сфери ще предизвика интерес. За романтично настроените души „ключът към сърцето” е отличен подарък. Цената му е само 10 лв., сочи справка в сайта за безплатни обяви bazar.bg. Ако желаете всяка вечер любимия (любимата) преди сън да си мисли за вас, то сигурен начин за това е като подарите комплект забавни калъфки за възглавници. Размерът им е 50/70 см, а цената 18 лв. Друг любовен атрибут, с който искате по-ясно да заявите своите сексуални предпочитания към даден обект, е като му подарите зарчета с пози от Кама сутра. В комплекта отново са два броя, изработени от дърво, а цената е 2.40.

За тези, които предпочитат да гледат непрекъснато пари, могат да си купят портфейл, който е щампован със 100-доларова банкнота. Добрата новина е, че цената му е в пъти по-ниска от изобразената – 13.50 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    1 0 Отговор
    .аси тъпнята.......
  • 2 Иракли Иракли

    0 0 Отговор