Last news in Fakti

29 Март, 2015 07:00 20 155 9

Ванеса покорява Европа с американски размах

  • ванеса хеслер-
  • покорява-
  • размах

Тя е родена в Рим, но баща й е американец

Ванеса Хеслер е красавица, съчетаваща в себе си американската предизвикателност и европейския чар.

Тя е родена в Рим, като нейната майка е италианка, а баща й американец.

Тя бързо решава да се възползва от красотата си и да стане модел.

Нейната кариера се развива между  Ню Йорк и Рим, което е само предпоставка, за това тя да се превърне в международна сензация.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 танас

    4 0 Отговор
    Арнооо ...арно е момето !
  • 2 диан

    2 0 Отговор
    това как да го накараш да готви?
    или да мие чинии?
    или да скокне до магазина за бира?

    Коментиран от #4

  • 3 Асен

    2 0 Отговор
    След като 4г се е джаскала със сина на Кадафи, при свалянето му от власт, му оказва подкрепа в ефира на италиянско предаване. От тогава я забравят всякакви медии и списания.

    Коментиран от #5, #6

  • 4 пипалот

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "диан":

    а бе то ще сготви ще поизмие някоя чиния чат пат ма до магазина пратиш ли го само няма да се върне после в квартала баджанака ще ти викат
  • 5 танас

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Асен":

    Четох в нета за много певици , актриси и др . бели красиви жени , които са били примамвани с много обещания....а всьщност са преврьщани в сексробини от арабите .

    Коментиран от #7

  • 6 mediator37

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Асен":

    В Либия сега без "диктатора" Кадафи една красота е настанала , един живот прекрасен ... - иди та виж.
  • 7 Ти пък какво заключение извАди

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "танас":

    Я ми кажи - ако имаш пари, възможности, престиж, влияние, няма ли да се възползваш и оте.еш на красиви жени?! Всички го правят, ако не си разбрал, нормалната съпруга е само да има някой вкъщи и за пред хората. Тук си забърсал колежка, там сервитьорка, другаде студентка...

    К.вичките са алчни, продават се и то добре - все пак едно е да я видят в мерцедеса на комшията, друго - в раздрънкания москвич, който караш! Продават се, 'щото има кой да им плаща лиготиите и лудориите!
  • 8 танас

    0 0 Отговор
    Минал сьм през всичко това, за което говориш и затова ще ти кажа една бьлгарска поговорка: И на кралицата и на магарицата са едни и сьщи !А познавам и хора , които се правиха на мьже... с много жени , а сега тьрсят,,нормалната съпруга е само да има някой вкъщи и за пред хората ,, ЗАЩОТО НЯМАТ ПАРИ И НЯМА КОЙ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ТЯХ И СА СТИГНАЛИ ПОЧТИ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА !

    Коментиран от #9

  • 9 Ти пък какво заключение извАди

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "танас":

    Хубаво, че си го минал, наистина има такива мъже, за които няма кой да се грижи, но съпругата не е панацея! Да са имали разум и преценка на разходите, щом са имали пари. Даже и го написах ясно - "щото има кой да им плаща" на к.вичките!

    Аз затова и споменах долу за парите и влиянието - много по-лесно се лепят к.вички, много по-лесно се захвърлят. Алчността им може да се ползва срещу тях - е.еш и махаш!

    Между другото, доста от богатите хора свършват в калта накрая - и не е само заради жени. Слушал съм доста "отчаяни съпруги" да се хвалят, че благоверният им е "вечерял с Господ", щото са го взели! :-)

    Но ... такъв е животът!