Last news in Fakti

29 Март, 2015 04:00 3 739 3

Уили Нелсън пуска собствена марка марихуана

  • уили нелсън-
  • марихуана-
  • марка

Кънтри легендата планира отваряне на верига специализирани магазини

Кънтри легендата Уили Нелсън ще пусне на пазара собствена марка марихуана, съобщи „Ню Йорк Дейли Нюз“.

81-годишният певец и актьор е известен почитател на леките наркотици. Пред „Дейли Бийст“ той призна, че планира да отвори верига от магазини за марихуана в щатите, където леките наркотици са легализирани. Неговият говорител заяви, че Нелсън иска неговата марка – „Willie's Reserve“, да е отражение на неговата страст.

„Това ще е кулминацията на визията на Уили и целия му живот. В края на всеки ден той иска да демонстрира своите лични морал и убеждения“, коментира той.

Марихуаната ще се продава в комплект с маркови бонове. Продажбата ще започне в Колорадо, Вашингтон и Аляска, където това е легално. Кампанията ще изразява и протеста на семейството на Нелсън срещу забраните за продажба на леки наркотици.

През 2010 г. Нелсън беше арестуван в Тексас заради притежание на марихуана, докато пътуваше с концертния си автобус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пипалот

    0 0 Отговор
    ех само за това им завиждам на американците а ние тук в БОЙКОЛЕНД ще доживеем ли легализацията.......по скоро не

    Коментиран от #3

  • 2 о о б

    0 0 Отговор
    болни СМРАДЛИВЦИ
  • 3 Чакала

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "пипалот":

    Какъв "Бойколенд" бе момченце !?!? Пушенето на качествена трева в тинейджърските години е най-противоположното нещо на пролетарят, простолюдие и комунизъм. Ако не е Бойко, след 10-тина години знаеш ли в Какво и със Кого ще се въргаляш !?