Last news in Fakti

29 Март, 2015 01:30 6 055 4

Бритни Спиърс взима уроци по математика

  • бртини спиърс-
  • уроци-
  • математика

Певицата иска да помага на децата си за домашните им

Американската певица Бритни Спиърс се е записала на уроци по математика, за да може да помага на синовете си в домашните им за училище, съобщи People.

Бритни има двама синове – 8-годишният Джейдън и 9-годишният Шон. Поп принцесата признава, че те имат затруднения с уроците си и се нуждаят от нейната помощ. Самата певица така и не е завършила гимназия, защото от рано се отдава изцяло на музикалната си кариера. Сега обаче се оказва, че знанията по математика са й нужни, за да може да помага на децата си.

„Те ходят в училище, където изискванията са наистина високи. Писали сме домашни до три през нощта. Някои от тях затрудняват и мен. Следващата година Престън ще е в пети клас и започва с уроците по алгебра. В момента взимам уроци, за да съм наясно с нещата“, обяснява Бритни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 професор бацилев

    2 0 Отговор
    тя поне има защо да взима уроцииначе как ще си преброи паричките
    това е то гнилия капитализъм абе я като нас -300 лева заплата че по-лесно се броят и още по-трудно се харчат
  • 2

    1 0 Отговор
    Тая е по хубава от преди, нещо тунинги ли има не моа разбера, ама няма значение важен е резултата......

    Коментиран от #4

  • 3 motorheadbg

    1 0 Отговор
    " Някои от тях затрудняват и мен. Следващата година Престън ще е в пети клас..." МАЛИИИИИИИ - тъпа ли е, a? Ще кажете - ма има пари! Милиарди да има , ПАК ЩЕ Я СОЧА С ПРЪСТ, И ЩЕ СЕ СМЕЯ!
  • 4 Камата

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от " ":

    Бритни винаги си е била красива и секси. Ако изключим влиянието което музикалният бизнес има върху нея (включително алкохол и наркотици) днес щеше да е една от най-красивите известни дами .