Last news in Fakti

29 Март, 2015 18:30 2 177 0

Анджелина Джоли се появи за пръв път след операцията

  • анджелина джоли-
  • операцията-
  • отстраняване-
  • яйчниците-
  • наградите-
  • "изборът на децата"

Изборът на децата определи актрисата за най-добра филмова злодейка

Анджелина Джоли за пръв път се появи пред публика след операцията по отстраняване на яйчниците и фалопиевите й тръби, съобщи Скай Нюз. Актрисата присъства на церемонията по връчване на наградите „Изборът на децата“ (Kids' Choice Awards), където тя бе отличена като най-добра филмова злодейка. За любими на малките зрители актьор и актриса бяха избрани Бен Стилър и Ема Стоун.

Във вторник Джоли разказа пред „Ню Йорк Таймс“ за втората операция, на която се е подложила, за да намали риска от развитие на рак, тъй като и баба й, и майка й, и леля й са починали от тази болест и тя е наследствено обременена.

Актрисата смятала, че има още време за подобна операция, но две седмици по-рано лекарите обявили, че при поредното от изследванията, които тя редовно прави, са открити маркери, свидетелстващи за възпаление. Постоперационните анализи показали, че в единия от яйчниците се е образувал доброкачествен тумор и няма наличие на злокачествени ракови клетки.

Статията в изданието предизвика широк обществен резонанс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА