31 Март, 2015 01:30 3 615 3

Турците не харесаха Джулиан Мур като лице на туризма в страната

  • джулиан мур-
  • туризъм-
  • турция

Властите не останали доволни от нейната игра в специален филм за туризма в страната

Холивудската актриса Джулиан Мур бе отхвърлена от турските власти като лице на туризма в страната, съобщи „Хюриет Дейли Ноз“.

Мур може и да спечели награда „Оскар“ за най-добра актриса в главна роля, но турците въобще не останали впечатлени от играта й. Хората от местното министерство на културата и туризма останали разочаровани от нейното представяне в специален филм, промотиращ туризма в страната. От там са искали да го заснемат наново, но актрисата отказала да повтори участието си, което най-вероятно ще доведе до отмяна на проекта.

Според източници на „Хюриет“ филмът бил отхвърлен заради „незадоволителната игра“ на Мур.  В него тя си припомня как е пътувала до Турция в своето детство. Той е бил заснет в Лос Анджелис през миналата година.

Изборът на Мур беше критикуван от някои официални лица в Турция, заради твърде драматичния характер на ролите, които по принцип тя изпълнява. Според други обаче нейният образ е по-близък на жените на средна възраст  и е способен да привлече по-богатите туристи от САЩ и Великобритания в страната.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 истина една

    1 0 Отговор
    ами вижте каква е изсъхнала как да я харесат турците да си позакръгли малко задника и ще я харесат
  • 2 mediator37

    0 0 Отговор
    Леко е зловеща и мяза на чернокосата от Семейство Адамс.
  • 3 даливали

    0 0 Отговор
    днес времето ще е хубаво.................................