31 Март, 2015 13:05 1 516 0

Жана и Криско взривяват с българска естрада

  • жана-
  • криско-
  • взривяват-
  • българска-
  • естрада

Четирима души днес имат десетка от мен, възкликна Маги Халваджиян

Една от най-впечатляващите вечери на преобразявания в „Като две капки вода“ накара самият Маги Халваджиян да възкликне:“Четирима души днес имат десетка от мен!“. Жана Бергендорф, Криско, Азис и победителят за втора поредна нощ – Ненчо, се оказаха с най-въздействащи изпълнения, които не оставиха безразлични журито и публиката.

С образа на драматичния латино мачо Енрике Иглесиас, Ненчо Балабанов не само разби стотици женски сърца, но и разплака взискателния Фънки. „Не съм чувала почти никой в България да пее така на живо!“, добави впечатлението си Хилда.

Две от най-запомнящите се имена в българската музика – Лили Иванова и Емил Димитров прозвучаха в изпълнение на обещаващите изпълнители Жана Бергендорф и Криско. „Осъдени души“ донесе на Жана бурни овации и признанието на съдиите: „Това чакахме! Днес ти забрави, че си Жана, отдаде се на този образ и го направи фантастично!“. След изпълнението си Криско призова публиката да стане на крака за Емил Димитров по повод 10-годишнината от смъртта на големия певец.

Азис направи открит урок по аеробика с най-динамичните танци за вечерта по време на парчето Boys на Сабрина, което му върна и високата оценка на журито.

Филип Аврамов-Фицата се превърна в 100 кила, за да изпее летен хит с дуетната половинка на варненския рапър – Маги Джанаварова. „Тембърът е абсолютно неговият! Нищо не разбирам нито на него, нито на теб!“, пошегува се Магърдич Халваджиян по повод успешната имитация на актьора.

Въпреки че Фънки оприличи маскираната Маца на Къци Вапцаров, първият мъжки образ на Милена в шоуто беше приет с аплодисменти и усмивки за големия Михаил Боярский.

Нона Йотова се впусна в испански страсти с La Isla Bonita на Мадона, а Кайли Миноуг донесе на Джуджи повече увереност и похвали от Фънки, който оцени старанието на позитивната блондинка.  

Към журито се присъедини и едно от любимите лица на Кукления театър – Мая Бежанска, която се преобрази в образа на талантливата Крисия.  „Тя може да е малка, но вече е голяма звезда“ беше комплиментът на водещите към Крисия и умело пресъздадения образ от Мая. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА