Last news in Fakti

1 Април, 2015 02:30 3 806 0

Майкъл Джексън преследвал Ръсел Кроу

  • ръсел кроу-
  • преследвал-
  • майкъл джексън-
  • ал кайда-
  • "оскар"

Новозеландският актьор получавал и заплахи от Ал Кайда

Актьорът и режисьор Ръсел Кроу разкри пред „Гардиън“, че в първите няколко години след като спечелил „Оскар“ за ролята си във филма „Гладиатор“, познал и неприятните страни на славата. В частност, той бил подложен на преследване от страна на поп краля Майкъл Джексън, а също така получавал и заплахи от „Ал Кайда“.

„В продължение на две или три години Майкъл Джексън ме тормозеше. Аз не се познавах с него, дори нито веднъж не се бяхме срещали, но той по някакъв начин разбираше под какво име се регистрирах в хотелите и постоянно ми звънеше. Където и да пристигнех, той звънеше и питаше там ли са мистър Уол (стена – англ.) и мисис Уол, а после се шегуваше, че ако не са там, то кой крепи покрива на хотела...“.

Ръсел Кроу разказва още, че през 2001 г. терористичната организация „Ал Кайда“ го е заплашвала с отвличане. Така през следващите две години актьорът навсякъде бил придружаван от няколко агенти на ФБР и мнозина оставали с впечатление, че той е обсебен от фиксидея във връзка със собствената си безопасност.

През миналата година новозеландецът стана най-скъпоплатеният актьор в света, заработвайки над 82 милиона долара за 12 месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА